Γιατί να μην μπορώ να την έχω;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 74
    Member

Γιατί να μην μπορώ να την έχω;

Την αγαπάω όσο κανέναν άλλο... Δε μπορώ να ζήσω με την ιδέα ότι δε θα γίνει ποτέ δικιά μου.... Δε μπορώ να τη σκέφτομαι στην αγκαλιά άλλων... Μου λέει είναι μαζί του γιατί της φέρεται όμορφα.. Τον ξέρει 1 μήνα ενώ έκανε σχέση μαζί του στις 10 μέρες. Εγώ 2 χρόνια της δίνω τη ζωή μου, όταν με θέλει είμαι εκεί γι΄αυτή ότι μου ζητήσει θα τρέξω να το κάνω για να τη βλέπω να χαμογελά... Μου λέει μ'αγαπά αλλά μόνο στα λόγια το βλέπω, πέραν από κάποιες στιγμές που εκεί που με γειώνει θα κάνει κάτι να δείξει πως ενδιαφέρεται για μένα και προς στιγμήν θα σκεφτώ ότι νιώθει πράγματα για μένα, αλλά τζίφος όταν είναι να το δείξει σε πράξεις @@.. Την αγαπάω γαμώτο δεν μπορώ να μην την έχω. Τα έχω παρατήσει όλα γιατί δεν μπορώ να σκέφτομαι να την αγκαλιάζει άλλος.. Έχω πάψει να ονειρεύομαι έχω παραιτηθεί από τα πάντα.. Τη ζωή μου θα δινα γι' αυτή,ο άλλος όχι. Μου λέει ότι της φέρεται καλά.. Αυτός ούτε ένα μήνα εγώ είμαι πάντα εκεί γι' αυτή 2 χρόνια τώρα και αδιαφορεί. Γιατί;; Γιατί με σκοτώνει κάθε φορά που μιλάμε; Γατί δε με αγάπησε ποτέ; Το μισό από όσο την αγαπώ εγώ να με αγαπούσε και θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.. Έχω προσαρμόσει τη ζωή μου στα όσα αυτή θεωρεί ωραία και ότι θέλει από κάποιον... Συνεχώς κάνω υποχωρήσεις και πράγματα που λέει ότι θέλει και αυτή συνεχώς είναι με άλλους...Πώς μπορώ να την έχω γαμώτο; Δεν αντέχω.. Όλο μου λέει κοιτάει χαρακτήρες και μ@λ@κίες τέτοιες.. Εγώ γίνομαι χαλί και με πατάει, κάνω όσα μου ζητάει και συνεχώς με άλλους είναι...Γιατί;;;;;;;;;;;;;

Senior Member
    Πιστευω το κομματι σε εκφραζει απολυτα....απ οτι καταλαβα δεν ειχατε σχεση, πως ακριβως γνωριζεστε? Τι γινοταν? Τι εννοεις 2 χρονια της εδινες την αγαπη σου και ησουν εκει κλπ?

http://www.youtube.com/watch?v=P5kTh03sqIM

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Πιστευω το κομματι σε εκφραζει απολυτα....απ οτι καταλαβα δεν ειχατε σχεση, πως ακριβως γνωριζεστε? Τι γινοταν? Τι εννοεις 2 χρονια της εδινες την αγαπη σου και ησουν εκει κλπ?

http://www.youtube.com/watch?v=P5kTh03sqIM
    Όχι δεν είχαμε σχέση.. Βασικά ώρες ώρες ήμασταν σαν να έχουμε σχέση.. Ήμασταν πολύ κοντά.. Γνωριστήκαμε από κοινή παρέα Ώσπου αρχίσαμε να κάνουμε ένα διάστημα πολύ παρέα... Κάπου εκεί και βλέποντας κάποια πράγματα στον χαρακτήρα της την ερωτεύτηκα και μετά άρχισα να έχω και βαθύτερα αισθήματα για εκείνη.. Την αγάπησα και είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό.. Έτσι όταν αυτή δεν ήταν καλά είτε ήταν σε σχέση είτε όχι έρχονταν σε μένα να μου εμπιστευτεί τα πάντα να μου ανοίξει την καρδιά της και να την κάνω καλά...

Senior Member
    Ok καταλαβα. Τοσα χρονια ομως φιλε μου, επρεπε και συ να κινηθεις διαφορετικα εφοσον εξ αρχης την ερωτευτηκες και την αγαπησες οπως λες.

Member
    Ok καταλαβα. Τοσα χρονια ομως φιλε μου, επρεπε και συ να κινηθεις διαφορετικα εφοσον εξ αρχης την ερωτευτηκες και την αγαπησες οπως λες.
    Τόσα χρόνια όμως ήταν σε σχέση και μάλιστα για μεγάλη περίοδο με άτομο κοινό γνωστό μας.. Έτσι εγώ έθαβα όλα αυτά που ένοιωθα και απλώς περίμενα να χωρίσει και να δει και να εκτιμήσει ότι πάντα εγώ ήμουν δίπλα της όταν αυτή πληγωνόνταν από τις σχέσεις της... Όμως βλέπω ότι έκανα λάθος και το να μιλήσω τώρα πιστεύω θα είναι μεγαλύτερο λάθος... Πέραν αυτύ όμως ότι την θέλω της το δείχνω συνέχεια και μόνο αν ήταν χαζή δε θα καταλαβαινε ότι είμαι τρελός γι αυτή...

Senior Member
    Ενταξει τοτε, δικαιολογεισαι.
    Ομως εφοσον εισαστε πολυ κοντα, της εχεις εκφρασει πως νιωθεις γι αυτην? Ξερεις καμμια φορα νομιζουμε οτι ο αλλος το καταλαβαινει αλλα μπορει ουτε καν να του περναει απ το μυαλο αυτο που σε μας ειναι προφανες. Ηδη εχετε μια πολυ καλη βαση δεσιματος πιστευω.

Member
    Ενταξει τοτε, δικαιολογεισαι.
    Ομως εφοσον εισαστε πολυ κοντα, της εχεις εκφρασει πως νιωθεις γι αυτην? Ξερεις καμμια φορα νομιζουμε οτι ο αλλος το καταλαβαινει αλλα μπορει ουτε καν να του περναει απ το μυαλο αυτο που σε μας ειναι προφανες. Ηδη εχετε μια πολυ καλη βαση δεσιματος πιστευω.
    Ρε συ αν ήμασταν φίλοι και σου έλεγα μακάρι να ήμουν με μια όπως εσύ.. Και μακάρι να είχαν όλες το χαρακτήρα σου και να έβρισκα μία να είναι όπως κι εσύ.. Όταν τη βλέπω πως δεν είναι καλά και την αγκαλιάζω.. Όταν βγαίναμε να σου έλεγα ότι μην φτιάξεις τα μαλλιά σου ή μην βαφτείς ή βάλε ότι θες και μην με ρωτάς τί να βάλεις και αν σου πάει γιατί μια χαρά είσαι κι έτσι τί άλλο να πω... τί άλλο να κάνω; Όταν της έχω πει ότι την αγαπάω επειδή κι αυτή μου έχει πει ότι με αγαπά τότε τί; Θεωρείς όλα αυτά δεν είναι αρκετά;

Senior Member
    Ωραια καλα ολα αυτα, αλλα την αγαπη μπορεις να την παρεις και φιλικα ή σαν εκτιμηση. Σ εχω ερωτευτει της το χεις πει? Θελω να μαστε μαζι? ή κατι παρομοιο?

Member
    Ωραια καλα ολα αυτα, αλλα την αγαπη μπορεις να την παρεις και φιλικα ή σαν εκτιμηση. Σ εχω ερωτευτει της το χεις πει? Θελω να μαστε μαζι? ή κατι παρομοιο?
    Όχι κάτι παρόμοιο η αλήθεια είναι δεν έχω πει.. Αλλά ρε γαμώτο 22 χρονών μουλάρια είμαστε.. Φιλικά θα τα λεγα/έκανα όλα αυτά νομίζεις; Όταν κοπέλες έχει τύχει να με θέλουν πάντα το καταλάβαινα αμέσως και χωρίς καλά καλά να κάνουν κάτι από όσα περιέγραψα πιο πριν.. Δηλαδή, για να μην έχει καταλάβει κάτι.. τι να πω είτε πολύ αθώα είναι είτε τέρμα χαζή.. Και σου λέω και πάλι ότι δεν είναι τίποτα από τα δύο

Senior Member
    Δηλαδη τι περιμενεις? Να σου πει αυτη πρωτη σ εχω ερωτευτει? Ο αντρας κανει τα βηματα. Εγω βλεπω οτι καπου το σταματας, πας μεχρι ενα σημειο. Προχωρα το, μια ζωη την εχουμε.

Member
    Δηλαδη τι περιμενεις? Να σου πει αυτη πρωτη σ εχω ερωτευτει? Ο αντρας κανει τα βηματα. Εγω βλεπω οτι καπου το σταματας, πας μεχρι ενα σημειο. Προχωρα το, μια ζωη την εχουμε.
    Μα κάθε που θα κάνω προσπάθεια να τη δείξω κάτι.. Αρχίζει και λέει ότι δεν κάνει κάτι με φίλους και πως αν είχε κάνει κάτι στο παρελθόν το μετανιώνει και δε θα το ξανά-έκανε όσο και να θέλει τον άλλον.... Μου λέει πως αν φίλος της την δει ερωτικά παύει να τον βλέπει έτσι και δε θέλει επαφές μαζί του και τέτοια.... Η ιδέα όμως το να πάψει να μου μιλάει με σκοτώνει.. Δεν μπορώ να το σκεφτώ αυτό καθόλου....

Senior Member
    Το κοιταει χαρακτηρες τι σημαινει που λεει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by soldier4 View Post
    Μα κάθε που θα κάνω προσπάθεια να τη δείξω κάτι.. Αρχίζει και λέει ότι δεν κάνει κάτι με φίλους και πως αν είχε κάνει κάτι στο παρελθόν το μετανιώνει και δε θα το ξανά-έκανε όσο και να θέλει τον άλλον.... Μου λέει πως αν φίλος της την δει ερωτικά παύει να τον βλέπει έτσι και δε θέλει επαφές μαζί του και τέτοια.... Η ιδέα όμως το να πάψει να μου μιλάει με σκοτώνει.. Δεν μπορώ να το σκεφτώ αυτό καθόλου....
    εχω την εντυπωση οτι η κοπελα σε βλεπει φιλικα και εννοει τετοιου ειδους "αγαπη".
    φυσικα και την κολακευει το ενδιαφερον σου και της αρεσει το ποσο ασχολεισαι μαζι της και την παρηγορεις στις αποτυχιες της.
    το θεμα ειναι ποσο καλο σε σενα κανει ολο αυτο.
    κατα την γνωμη μου μονο κακο σου κανει και ειναι ψευδαισθηση δικη σου οτι νοιωθεις ανακουφιση εστω και φιλικα να την συναντας.
    στην πραγματικοτητα γυρνας ενα μαχαιρι σε μια πληγη που δεν αφηνεις να κλεισει.
    ουτε αυτην εχεις με τον τροπο που θελεις, ουτε και καμια αλλη γιατι εισαι απασχολημενος να μαζοχιζεσαι μαζι της.
    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ!
    πιστεψε με οτι ειναι η μονη λυση.
    αν θες απομακρυνσου μυστηριωδως να κανεις κι εντυπωση. αν δεν θες, μιλησε της ειλικρινα για τα αισθηματα σου και πες της οτι δεν μπορεις να συνεχισεις σαν φιλος αν δεν εχει κι αυτη αντιστοιχα αισθηματα για σενα.
    παντως φυγε.
    οσο μενεις τιποτε καλο δεν θα συμβει στην ζωη σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω την εντυπωση οτι η κοπελα σε βλεπει φιλικα και εννοει τετοιου ειδους "αγαπη".
    φυσικα και την κολακευει το ενδιαφερον σου και της αρεσει το ποσο ασχολεισαι μαζι της και την παρηγορεις στις αποτυχιες της.
    το θεμα ειναι ποσο καλο σε σενα κανει ολο αυτο.
    κατα την γνωμη μου μονο κακο σου κανει και ειναι ψευδαισθηση δικη σου οτι νοιωθεις ανακουφιση εστω και φιλικα να την συναντας.
    στην πραγματικοτητα γυρνας ενα μαχαιρι σε μια πληγη που δεν αφηνεις να κλεισει.
    ουτε αυτην εχεις με τον τροπο που θελεις, ουτε και καμια αλλη γιατι εισαι απασχολημενος να μαζοχιζεσαι μαζι της.
    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ!
    πιστεψε με οτι ειναι η μονη λυση.
    αν θες απομακρυνσου μυστηριωδως να κανεις κι εντυπωση. αν δεν θες, μιλησε της ειλικρινα για τα αισθηματα σου και πες της οτι δεν μπορεις να συνεχισεις σαν φιλος αν δεν εχει κι αυτη αντιστοιχα αισθηματα για σενα.
    παντως φυγε.
    οσο μενεις τιποτε καλο δεν θα συμβει στην ζωη σου
    Σωστη απαντηση...
    Κανε αυτο που λεει ειναι το καλυτερο :-)

Member
    Το κοιταει χαρακτηρες τι σημαινει που λεει?
    Ότι κοιτάει να είναι "και καλά" καλό παιδί ο άλλος να ταιριάζουν και να μην βλέπει τις γυναίκες μόνο για σεξ και τέτοια... Στο τέλος όμως τρέχει να μου τους πει όλους μ@λ@κες και που μπλέκει συνέχεια κτλ. Και αν της πω ότι να κοιτάζει πραγματικά χαρακτήρα και να μην ενθουσιάζεται από την εμφάνιση στις επιλογές της τότε θα τσακωθούμε....

Page 1 of 5 123 ... LastLast