Οι γονείς απ' τη μα ζητάνε σεβασμό και απ' την άλλη σε ποδοπατάνε
Καλησπέρα σε όλους και Χριστός ανέστη...
Θα προσπαθήσω να σας πω όσο γίνεται λιγότερα για να μη σας κουράσω...
Είμαι 18 ετών και από μικρός είχα πολύ απαίσια σχέση με τους γονείς μου...
Όλα μου τα παιδικά χρόνια ήταν ένας εφιάλτης γιατί μεγάλωσα σε ένα κλίμα πολύ έντονης ενδοοικογενειακής βίας που άργησε πολύ να σταματήσει...σταμάτησε όταν ήμουν 15 ετών
Στο σπίτι μου έπεφτε πολύ ξύλο μα πάρα πολύ...
Για διάφορους λόγους ακόμα και για έναν ασήμαντο γιατί δεν είχα καλούς βαθμούς στο σχολείο...
Θα σας πω κάποια μεμονωμένα περιστατικά για να καταλάβετε το κλίμα που ζούσα...
Μια φορά που πήγαινα 3η Δημοτικού, ο πατέρας μου με χτύπαγε με τη ζώνη που βάζουν στα παντελόνια που φοράμε για να μην πέφτουν και είχε μελανιάσει όλη μου η πλάτη...η μάνα μου πολλές φορές με χτύπαγε με την κουτάλα...γενικά το ξύλο ήταν σχεδόν καθημερινό...συχνά κοκκίνιζε και μελάνιαζε το πετσί μου...
Τώρα βέβαια αυτά έχουν σταματήσει εδώ και καιρό αλλά τους γονείς μου δεν μπορώ να τους συγχωρέσω...
Και ξέχασα να σας πω και ότι τώρα μου λέει ο μπαμπάς μου "εγώ έχω δικαίωμα σε εσένα για κριτική, εσύ δεν έχεις δικαίωμα σε εμένα"...και περιαυτολογούν και οι 2 γονείς μου και λένε ότι έχουν προσφέρει και περιφανεύονται για τα καλά που μου έχουν κάνει (εντάξει έχουν κάνει και κάποια καλά αλλά αυτό είναι καθαρή περιαυτολόγιση ενώ μου έχουν καταστρέψει την ψυχική υγεία μου) και μου λένε και ότι είμαι αχάριστος γιατί ενώ έχουν προσφέρει, εγώ τους μισώ και δεν τους βολεύει να δουν ότι έχουν καταστρέψει την ψυχική υγεία μου...
Αν μπορούσα θα τους θανάτωνα πάνω στο Σταυρό (οι γονείς μου ξέρουν εδώ και χρόνια ότι αν μπορούσα να το κάνω, θα το έκανα)...Η Σταύρωση είναι πάρα πολύ φρικτός τρόπος θανάτου...
Αυτό το αξίζουν πραγματικά!!!
Για να το λέω φανταστείτε τι έχω τραβήξει...
Για να λέω ότι οι γονείς μου θέλουν Σταύρωση φανταστείτε πόσο υπέφερα τα παιδικά μου χρόνια...Αν μπορούσα θα τους σταύρωνα!!! Θέλω να δω τους γονείς μου πάνω στο Σταυρό να υποφέρουν αλλά δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ :(
Θα σας έλεγα και περισσότερα για την κατάσταση που μεγάλωσα αλλά δε θέλω να τα θυμάμαι