Hikikomori(gia osous gnwrizoun twn orismo)
Zhtw syggnwmh gia thn elipsh ellhnikwn xarakthrwn.Epishs gia ta or8ografika la8h.Eimai pia 25.Apo ta 17 arxisa na exw diafora psyxologika problimata ta opoia symperilambanoun agorafobia kapoiou ba8mou,agxos kai anasfaleia.Ayta me exoun odhghsei sto na zw mesw twn games.Den 3erw an mporei kapoios na onomasei ayto to pragma zwh.Alla mesa se ayta ta 8 xronia to megalytero diasthma to pernaw mprosta se ena pc.Kapoies fores ana 2-3 mhnes bgainw na 'diaskedasw' kai mias kai(apo ti mou lene kapoia atoma ta opoia mexri pro oligou eixan kapoiou eidous epafh mazi mou mesw internet h mesw thlefwnou,me gnwrizan apo to sxoleio kai giayto synexisan na prospa8kun na me epanaferoun sthn'pragmatikothta')eimai arketa emfanhsimos kai exw kapoiou eidos xioumor,exw tn eykairia na anapth3w kapoiou eidous sxesh me to anti8eto filo.Alla eite einai aplo se3 eite einai prospa8eia apo tn kopela na anapth3oume mia pio sobarh sxesh,egw apla 3anagyrnaw mprosta sto pc.Kai twra pia meta apo tosa xronia kleismenos mesa se ena dwmatio,me monh epafh me twn e3w kosmo thn douleia mou,h opoia twra pia sthn ellada opws oloi gnwrizoume einai elaxisth kai se mh takta diasthmata kai me ths e3wdous 'diaskedaseis'sths opoies dn diaskedazw pragmatika apla ginontai mixanhka giati, ... , dn 3erw giati...Isws prospa8w na brw kapoio nohma se olo ayto to mpaxalo.Isws zhleyw olous aytous tous happy go lucky pou oti kai na tous symbainei apla synexizoun mprosta.Den 3erw pragmatika kan giati bgainw.Niw8w toso ashmantos sto synolo pou den briskw kapoio nohma na prospa8w gia tipota.Twra exw na bgw apo twn martio na 'diaskedasw'.Epishs exw stamathsei na milaw me tous teleytaious lakwnikous filous.Tous onomazw lakwnikous giati 3eperasan gia ena terastio xroniko diasthma thn arnhtikothta mou kai panta prospa8ousan na mou prosferoun mia 8etikh opsh aytou pou onomazw egw mpaxalo me eygenika logia*Epishs apo ta 17 arxisa na skefpomai thn aytoktonia san mia lysh olwn twn problhmatwn.Arxika kapws xalara,argotera se mia ka8hmerinh bash,einai meros tou programmatos.3ypnaw,skeftomai enan tropo aytoktonias,paizw ligo,trww,blepw mia tainia,3anagyrnaw sto game,koimame.Kpoies fores pou exw douleia moirazw pseytika xamogela kata thn diarkeia ths e3odou mou giati exw thn apopsi oti den xreiazetai na moirastw thn mayrila mou.Edw omws einai diaforetika.Eimai aproswpos.E3alou den perimenw kapoiwn na endiafer8ei pragmatika gia osa lew.Sthn teliki oloi exoume ta prwsopika mas problhmata pou panta einai anwtera twn allwn kai den mas epitrepoun na doume ti pragmatika symbainei gyro mas.Den akoume ths krayges gyro.Akoume mono thn diki mas eswteriki kraygh giati ayth mas ponaei perissotero apo ka8e ti allo.Isws ayto na isxyei mono gia mena kai isws na eimai o monadikos egwisths stwn kosmo.Alla den to pisteyw.As gyrisw pali sto'arxiko'8ema kai as afhsw tn filosofia mou sthn akrh.Perasa pali ta gene8leia mou monos.Mesa sto dwmatio mou.Einai h 4h xronia pou symbainei ayto.Epishs htan h 4h prwtoxronia sthn opoia koimh8ika apo ths 10 giati den h8ela n akousw ths krayges xaras twn gyro.Eimai monos.3erw oti ey8ynomai se terastio meros giayto.Epihs 3erw oti den eimai o monos pou den ais8anete apla monos,alla einai monos.Opote 8a h8ela allous monous na mou apanthsoun kai isws me ayto na mas dw8ei mia eykairia na kanoume kapoio mprostino bhma.Isws ayrio na mhn eimaste pia monoi.Isws ayrio na mhn aus8anomai pia kenos.8elw na eyxarhsthsw osous 8a afierwsoun twn xrono tous wste na diabasoun thn anor8ografh mou prospa8eia na anapth3w kapoiou eidous epikoinwnia me paromoia atoma.8a h8ela n diabasw kapoia apanthsh pou isws me kinisei mprosta.