Originally Posted by
marysirena
Ξερω πως ειμαι καλος ανθρωπος... ενταξει δεν μπορω να πω πως ειμαι και ο καλυτερος του κοσμου αλλα ναι ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ! Πασχω απο ιδεοληψιες και εμμονες ιδεες. Δεν ξερω ποια ειναι η ριζα του αλλα θα την βρω και δεν προκειται να ξαναπαρω χαπια!!! ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ! Ολα αυτα ειναι σκεψεις του μυαλου μου αρρωστες σκεψεις που ειχαν εξαφανιστει με τα χαπια αλλα οταν ειμαι αγχωμενη η δυσαρεστημενη η στενοχωρημενη εμφανιζονται παλι. Δεν ντρεπομαι γιαυτες γιατι πολυ απλα δεν ειναι εγω! Ειναι ηλιθιες ιδεοληψιες!!! Ηλιθιες σκεψεις που βλεπω οτι τις εχει πολυς κοσμος. Με ολο αυτο το αγχος, την χυδαιοτητα που βλεπουμε παντου γυρω μας, την κακια, την αλλαγη του κοσμου σε κατι καταναλωτικο και αψυχο, εχουμε γινει ολοι μας σαν ζομπι! Παλια δεν υπεφερε τοσος κοσμος απο αυτο. Εννοω οταν ακομα δεν υπηρχαν τηλεορασεις, δεν υπηρχε τοση ξεφτιλα παντου γυρω μας, το σεξ να ειναι παντου γυρω μας, σε διαφημισεις, τηλεοραση, τραγουδια κτλ κτλ. Αναφορες σχετικα με το σεξ και τα ναρκωτικα. Αγχος για τα λεφτα και την ζωη. ΟΛΑ ΑΓΧΟΣ!!! Και η ριζα των εμμονων ιδεεων ειναι το αγχος τελικα!!! Οπως μου ειχε πει και η ψυχιατρος μου τοτε οταν επαιρνα τα χαπια ο εγκεφαλος βρισκει διοδο για να ξεσπασει το αγχος σε αυτες τις ηλιθιες ιδεες ετσι ωστε να μην ασχοληθει πραγματικα με το προβλημα. Το διαπιστωσα οταν καταλαβα και πως επαθα την καταθλιψη. Λογω αγχους φυσικα!!! Τι αλλο?! Αγχος για το οτι δεν θα βρω πουθενα δουλεια και οτι θα μεινω ανεργη και αχρηστη μεχρι τα 30 μου. Με το που εμφανιστηκε η καταθλιψη εμφανιστηκαν και οι ιδεοληψιες μου. Δεν ειναι οτι δεν τις ειχα. Τις πρωτοεμφανισα σε ηλικια των 16 νομιζω. Αλλα δεν ηταν εντονες ουτε με πειραζαν. Με την καταθλιψη εγιναν πανισχυρες και τωρα που δεν εχω πλεον καταθλιψη και εχω κοψει και τα χαπια εχουν μεινει σαν μια ουλη που δεν προκειται να κλεισει! Αλλα εχω να πω κατι σε ολους αυτους που πασχουν απο εμμονες ιδεες και φοβουνται!!! Ολα ειναι του μυαλου φαντασιες!!! Σκεψεις ανουσιες που δεν ισχυουν και δεν ειναι εσεις!!! Εσεις μπορει να ειστε ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου αλλα με τις ιδεοληψιες να νομιζετε οτι ειστε κακος, χυδαιος, ενα τερας! Αλλα δεν ειστε!! Ειμαστε δυστυχως οτι η κοινωνια και ο κοσμος μας εφτιαξε να ειμαστε! Υπαρχει λυση ομως και η ψυχοθεραπεια ειναι η καλυτερη! Οχι τα χαπια, οχι η υπνωση του εγκεφαλου που φερνουν τα χαπια!!!
Συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα απλα παλι αποψε δεν μπορεσα να κοιμηθω απο τις εμμονες ιδεες μου και ηθελα να ξεσπασω και να πω σε ολους οτι δεν ειμαστε μονοι και δεν υπαρχει τιποτα που να μην μπορουμε να καταφερουμε! Καλο ξημερωμα!