Προβλημα!Πως μπορώ να μαθω?
Γεια σας. Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Βγαινω εδω και λιγες μερες με καποιον.Εγω ειμαι 26 κ αυτος 34.Γνωριστηκαμε μεσω μιας φιλης μου, ειναι κολλητος του αγοριου της.
Ως τωρα εχουμε βγει μονο 2 φορες αλλα περναμε ομορφα, εχουμε επικοινωνια, εχει διαφορα χομπυ και μου εξαπτει το ενδιαφερον,μου φερεται πολυ ωραια και δειχνει να θελει να δοκιμασουμε να ειμαστε μαζι.Βεβαια αυτο θα φανει στον χρονο...Το θεμα ειναι οτι δεν εχει καθολου μαλλια.Θα μου πειτε γιατι ειναι αυτο προβλημα?...Απο την μια θεωρω πως δεν ειναι αλλα απο την αλλη με προβληματιζει λιγο. Δεν μ'ενοχλει απλα μου περνανε διαφορες σκεψεις απο το μυαλο..Δλδ ειναι μια χαρα παιδι με τα ενδιαφεροντα του δειχνει να εχει τροπους, δεν φαινεται κενο ως ατομο απο το λιγο που τον γνωρισα αλλα δεν ειχε καποια κοπελα στη ζωη του και ενδιαφεροταν να γνωρισει καποια-αυτο μου ειπε η φιλη μου στο παρελθον λογικα κατι θα ειχε- και σκεφτομαι μηπως εχει καποιο προβλημα. Δλδ το μυαλο μου πηγαινει στα αρνητικα σεναρια τυπου σε καποια ασθενεια σκεφτομαι μηπως ειχε καρκινο και αυτο οδηγησε στην απωλεια των μαλλιων.Δεν ξερω, εμενα υγιης μου φαινεται και μαλιστα μου ειπε οτι κανει και καταδυσεις οποτε ενας ασθενης δεν θα ειχε τετοια δυνατοτητα.Αλλα ως τωρα δεν εχει αναφερθει στο πως εγινε αυτο ουτε γενικα στο αν ειχε σχεσεις στο παρελθον και δεν ξερω πως μπορω να τον ρωτησω. Αν βαλω την φιλη μου να ψαρεψει τον φιλο του πολυ πιθανως να καταλαβει κατι κ να ενοχληθει.Σκεφτομαι πως ειναι και νωρις ακομα τωρα βγαινουμε και δεν θα θελα να τον φερω σε δυσκολη θεση. Τι θα μπορουσα να του πω εμμεσως για να μαθω τι συνεβη και δεν εχει μαλλια?...
Μπορει να σας φαινεται λιγο χαζο σαν προβλημα και ανουσιο αλλα με προβληματιζει γιατι υπαρχει περιπτωση αν παει καλα να εχει αλλες προοπτικες η σχεση- απο τα λεγομενα του φιλου του που ειναι σε παρομοια ηλικια φαινεται οτι ψαχνει κατι σοβαρο-.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας.