το σκοτεινο προσωπο του καθε ανθρωπου.
γεια σας.
θα αναλυσω ενα πολυ ενδιαφερον θεμα αποψε
ισως εχετε ακουσει αυτο που λεει η ψυχολογια οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν ενα σκοτεινο προσωπο που κ οι ιδιοι δε θελουν να το ξερουν
αυτο που ονομαζετε σκια.
η ψυχολογια λοιπον υποστηριζει οτι οι ανθρωποι προβαλουν στους αλλους τα ελλατωματα τους με ενα μηχανησμο που λεγετε προβολη.
και αυτο ειναι αληθεια.
ακουσα λοιπον αρκετες φορες τη φραση "μας δουλευεις"
νομιζω οτι τωρα ειναι η καταληλη στιγμη για να απαντησω σε αυτο αν κ αυτο θα ενοχλουσε τον εγωισμο μου θα το κανω.θα μπορουσα να μην ειμαι αυτο που ειμαι κ να ειμουν ενας σκοτεινος τυπος που θα επινε θα καπνιζε θα εκανε οτι λογης ασοτια η παρεκτροπη κ ετσι θα περναγε τη ζωη του βλεποντας οσους προσπαθουν να βελτιωσουν τη ζωη τους κ βριζοντας τους.
το θεμα ειναι ομως το εξης δηλαδη στο ονομα της αληθειας θα πιασουμε ολοι πατο θα παρεκτραπουμε σε ολα κ γινουμε ολοι κακα παιδια?
η απαντηση ειναι οχι.
αρα αυτο τι σημαινει?
οτι ο ανθρωπος ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ πλαστογραφοντας τον σκοτεινο του εαυτο
αυτο δε σημεινει ουτε οτι ειναι υποκριτης ουτε οτι κοροιδευει το κοσμο σημαινει απλα οτι επιδη του ελειπε ενα χερι προσπαθει να συνεχισει τη ζωη του βαζοντας στη θεση του κενου του ενα πλαστικο
κ μαλιστα η ψυχολογια υποστηριζει οτι οσο πιο πολυ καπιος αποδεχτει τη σκοτεινη πλευρα του εαυτου του τοσο πιο ικανος γινετε να τη προσπερασει.
αρα αυτο τι σημαινει?
πιος ειναι το παραδειγμα προς μιμιση?
αυτος που προσπαθει να παει κοντρα στο σκοτεινο του προσωπο
η αυτος που παραδινετε σε αυτο μιλαει κ εκφραζετε με ενα τροπο απρεπο?
εγω δεν υποστηριζω οτι δε παρεκτραπηκα ποτε ναι παρεκτραπικα αλλα το εκανα εν γνωση μου ξεροντας οτι αυτο δεν ηταν σωστο.