Πανικοι will tear us apart..again.
Με μια αναφορα μου στον τιτλο στους Joy Division που τα αλμπουμ τους συνοδευουν τις περισσοτερες φορες τους πανικους μου ,ζηταω την αποψη σας ή τελοσπαντων ζηταω να με ακουσετε . Ναι ξαναεχω πανικους,ναι ειμαι σε αγωγη ( την οποια φυσικακαι μου διεκοψαν οι γονεις μου με δικη τους πρωτοβουλια απο τον αυγουστο οποτε θεωρητικα ημουν χωρις αγωγη απο τοτε και ημουν καλα σχετικα )ενω τωρα ολα ξαναξεκινησαν . Ναι ειμαι και 3η λυκειου και θελω την απολυτα συγκεκριμενη σχολη της ψυχολογιας. Δεν ξερω τι με αγχωνει αν ειναι τα μαθηματα ή ο,τιδηποτε αλλο , αλλα το αποτελεσμα ειναι ενα = Να παθαινω πανικους , να κλαιω πανω απο το βιβλιο της ιστοριας επειδη μετα απο τον πανικο μου που κραταει κανα 2ωρακι νιωθω τερμα δυσλειτουργικη-ζομπι ή τελοσπαντων σαν να ετρεχα μισο χιλιομετρο με την βασικη διαφορα οτι στην περιπτωση του πανικου δεν χανω γραμμαριο. Και κλαιω πανω απο το βιβλιο της ιστοριας οχι γιατι με συγκινει η διπλωματικοτατη πολιτικη του Ελευθεριου Βενιζελου αλλα γιατι δεν μπορω να παραδοθω στην μαυριλα μου.Παντα πρεπει να κανω κατι ,ειτε λεγεται μαθημα,ειτε λεγεται διαγωνισμα ειτε λεγεται σχολειο .Το κεφαλι μου ειναι ενα χαος απο μαυρες σκεψεις τις οποιες και δεν ελεγχω . Προφανως και η 3η λυκειου μπορει να επηρεαζει την κατασταση αλλα επειδη με ξερω,ξερω οτι αυτο το πραγμα θα ξεσπουσε ειτε με την 3η λυκ πανω απο το κεφαλι μου ειτε οχι . Διαβαζω μεχρι τη 1 στο καλυτερο και μπορει να κοιμηθω στις 3 λογω πανικων . Μουδιαζω,ζαλιζομαι, κρυωνω,τρεμω τα γνωστα καλα πραγματα.Βεβαια ξερω οτι ουτε θα πεθανω ουτε τιποτ αλλα σκεφτομαι οτι ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ,ΕΧΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ 7 ΩΡΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,4 ΩΡΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΩ? Αυτο ειναι και το προβλημα μου λοιπον. Τα ζαναξ ,ωραια και καλα, δεν με πιανουν.Ουτε θελω να κανω καταχρηση .Τι γαλα με μελι , τι μουσικες,τι βιβλια για χαλαρωση οταν ο πανικος μου ειναι αποφασισμενος να ερθει,θα ερθει . Ψυχοθεραπεια πια κανω σπανια αφενος λογω ελλειψης χρονου,αφετερου γιατι θελω να τα παλεψω μονη μου . Ειναι μεσα μου οποτε αν δεν τα βρω εγω με τον εαυτο μου , ποιο το νοημα να πηγαινω και να ξαναπηγαινω! Δεν ξερω τι ζηταω να μου πειτε,αρκει που εκτονωθηκα και εκραξα λιγο την ψυχολογικη μου ανισσοροπια ! ευχαριστω πολυ :) Α και εννοειται πια παιρνω την κανονικη μου δοση απο τα τσιπραλεξ !