Καλημέρα σε όλους!
Εδώ κ δυο μήνες περίπου (ίσως κ παραπάνω) έχω κάνει μια σχέση η οποία κυλάει πολύ όμορφα, αισθάνομαι πολύ ερωτευμένη, κ πιστεύω σύμφωνα με τα προφανή πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Πολύ ωραία ως εδώ...
Χτες όμως έγινε κάτι σαν....παρεξήγηση να το πω...κακιά σύμπτωση να το πω... Κ η ιστορία έχει ως εξής...
Χαζολογώντας στο φουμπου ένα βράδυ, χάζεψα λίγο κ το προφίλ του συντρόφου μου για φωτογραφίες, κοινούς φίλους κλπ... Ώσπου το μάτι μου πέφτει σε ένα ονοματεπώνυμο ενός παληκαριού με τον οποίο είχα ένα φλερτ πριν 8-9 χρόνια, κ το οποίο με το ζόρι διήρκησε 1 μήνα. "χαχα τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά, ένα χωριό είμαστε", σκέφτηκα. Εντελώς καλοπροαίρετα, λοιπόν, το ανέφερα στο σύντροφό μου γιατί είχα περιέργεια να μάθω από που γνωρίζονται. Ήταν συμφοιτητές κ φίλοι κάποτε, τώρα πλέον απ' ότι μου είπε δε κάνουν κ την τρελή παρέα. Μόλις του είπα για αυτό που είχε συμβεί μεταξύ μας εκατονταετίες πριν, το εξέλαβε λάθος κατα την άποψή μου, πετώντας μου διάφορες ατάκες του στυλ "ξενέρωσα..." "απ' όλη την πόλη με τον κολλητό μου βρήκες να πας;" κάνοντας με να νοιώσω λες κ φταίω γι αυτό που έγινε όταν ήμουν 20 χρονών κ που ούτε καν γνώριζα την ύπαρξη του νυν συντρόφου μου...!
Ναι... καταλαβαίνω την κρυάδα που μπορεί να έχει πάρει ο άλλος, ίσως κ εγώ να είχα μια ανάλογη αντίδραση αν μάθαινα ότι κάποια φίλη είχε κάνει κάτι στο μακρυνό παρελθόν με το σύντροφό μου (γιατί περι μακρυνού παρελθόντος πρόκειται). Δε δικαιολογώ όμως τη συμπεριφορά του... Από χτες έχουμε μιλήσει ελάχιστα, μου μιλάει κρύα, προσπάθησα να κάνω μια συζήτηση για να λυθεί το θέμα κ η απάντηση που πήρα ήταν "προσπαθώ να το χωνέψω, εσύ δε καταλαβαίνω γιατί χαλιέσαι".
Δε πιστεύω πως υπάρχει λόγος που το συνεχίζει, σε καμία περίπτωση δε μου αρέσει που ξενέρωσε κ φοβάμαι μην αντιδράσει λάθος για κάτι για το οποίο δεν φέρω ευθύνη. Η δικιά μου αντιμετώπιση; Προσπαθώ να κάνω σα να είναι όλα κανονικά, αλλά είμαι πολύ θλιμμένη εξαιτίας αυτού.
Πώς θα μπορούσα να τον κάνω να "ξεσκαλώσει" απ' αυτό; Να του δώσω χρόνο; Να προσπαθήσω να κάνω κ άλλη συζήτηση;
Ευχαριστώ