Χαίρετε .ΠΟΤΕ ΜΗΝ προσπαθησετε οι γκει να γίνετε straight.Εγω είχα τη φαεινή ιδέα λίγο πριν τα 20.Επαθε τέτοιο σοκ το νευρικό μου σύστημα και οι ορμονες που άλλαξα τελείως μέσα σε λίγη ώρα.Ηθελα με το ζόρι να ζήσω σαν άνδρας και με κατέστρεψα.Αλλαξε όλο μου το είναι .Συνειδητοποιησα γιατί σκέφτονται έτσι αλλά όταν το μυαλό μου κουραζοταν γύριζε πίσω.Αλλαξε και ο τρόπος σκέψης μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να με φαντασιωθω σεξουαλικα με κάποιον γιατί με ψυχαναγκασα να είμαι ενεργητικός.Ειχα παει σε ψυχίατρο τότε και μου είχε πει να μην σκέφτομαι άντρες είναι τόσο απλό και μόνο που δεν με είχε βρίσει.Τοτε ένιωσα και την απόλυτη ευτυχία που ήταν και η καταστροφή μου.Ενιωθα τελείως διαφορετικά με το σώμα μου αλλά αυτό έγινε και ο εφιάλτης μου.Μετα ήρθε και το χειρουργείο στο λαιμό με αποτέλεσμα να πάγωσε συναισθηματικά και να μην μπορώ να κλάψω λυτρωτικα.Τωρα κοντεύω τα 30 με άγρια κρίση ηλικίας και παρακαλάω τον εγκέφαλο μου να ξαναλλαξει για να νιώσω ευτυχισμένος.Νιωσω τόσο στρεσαρισμενος και δεν μπορώ να το ελεγξω.Κοιταω άνδρες και στρεσαρομαι όταν μου βγάζουν κάτι ερωτικο,μετα με βλέπω στον καθρέφτη και παθαίνω άλλο σοκ.Σκεφτομαι να πάω σε κέντρο ψυχικής υγείας,τϊ γνώμη έχετε για το πανεπιστημιακό; Είμαι σίγουρος ότι θα μου πουν ότι δεν είναι τίποτα και υπάρχουν σημαντικότερα θέματα και θα μου πουν να μην το σκέφτομαι.Θελω να πάω σε 1 απο αυτά που χαλαρώνουν με μηχανήματα αλλά θα είναι πανάκριβα.Τουλαχιςτον να πάω να τα βγάλω απο μέσα μου γιατί δεν αντέχω άλλο .Καλα να παθω,ήθελα να αλλάξω .Ας ζήσω δυστυχισμένος μία ζωή.Τέρμα ,μην πειραματιζεστε όταν είστε καλά με τον εαυτό σας,δεν σας φταίει