Ας τον πουμε Λευτερη . Επελεξα αυτην την ενοτητα , γιατι δεν ξερω τι εχει . Τον γνωρισα το 1982 , συμφοιτητες , κ το μονο περιεργο στην συμπεριφορα του ηταν οτι κοιταζε κοπελες πανω απ' τα ' κυβικα ' του , κ ετρωγε ignore , που λετε κ εσεις . Πηγε στην Αγγλια για μεταπτυχιακα , τα ολοκληρωσε , αλλα σε καποια φαση που δυσκολευτηκε πολυ , παρουσιασε κλεπτομανια , σε ρουχα , τα οποια του ηταν αχρηστα . Ηρθε πισω , κ αρχισε να μπλεκει με τον καθε απατεωνα , που του εταζε λαγους με πετραχηλια , οπως ενεπλακη κ με μια χρηματιστηριακη την χρυση εποχη , που ολοι οι χρηματιστες βγαλανε χρηματα , κ αυτος , αντι να βγαλει , κατεληγε καθε φορα στα δικαστηρια ( μαλλον επειδη τον ειχαν βρει θυμα , κ του φορτωναν ολες τις απατες ) . Το κοινο στοιχειο των επιχειρησεων που ανακατευοταν ηταν το κηνυγι του ΠΟΛΛΟΥΥΥ χρηματος , δλδ οι υψηλοτατοι στοχοι , που εμφανως δεν ειχε τα προσοντα . Αυτη η ταση κλιμακωθηκε απο το 2000 , κ μιλαγε για επενδυσεις εκατομ. , να φερει ρευμα απο την Κινα , να φτιαξει εμπορικα κεντρα στην Αφρικη , κατασκευες στην Αραβια , να ναυλωσει τανκερ , να φτιαξει εργοστασιο κ.ο.κ. Κατα τα αλλα δεν εχει λεφτα να παρει ενα μικρο αμαξι ( δεν εχει ) Κ ευτυχως του αφησε ο πατερας του ενα σπιτι κ μενει . Πλεον δεν μπορω να τον συναναστραφω εδω κ πολλα χρονια , διοτι δεν μπορω νακουω φαντασιοπληξιες , οσο φιλος κ να ηταν , κ οποτε με παιρνει τηλ . μου λεει για δουλειες που δεν πεφτουν κατω απο δεκαδες εκατομ. Μια φορα που του εκανα νυξι , οτι μπορει να τα φανταζεται αυτα , μεταξυ αστειου κ σοβαρου , θυμωσε κ μου ζηταγε τα ρεστα .
Απο τι πασχει ο φιλος μου κ πως μπορω να τον βοηθησω ( αν μπορω , διοτι αν αναφερω την λεξη ψυχιατρος , δεν θα μου ξαναμιλησει ) .
ΥΓ θα ελεγα μεγαλομανια , αλλα αυτο ξεπερναει κατα πολυ την μεγαλομανια , κ εισχωρει σε εναν κοσμο φανταστικο .