Κολλητοί ή ''κολλητοι'' Συμβουλες..
Καλησπέρα σας, εδώ και 4 χρόνια κάνω παρέα με μια κοπέλα με την οποία φαίνεται ότι είμαστε κολλητοί αλλά πολλές φορές δεν φέρεται έτσι! Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να της εξηγήσω ότι κάποια πράγματα που κάνει δεν είναι φιλικά αλλά δυστυχώς δεν λέει να το καταλάβει! Σε καμία περίπτωση δεν είναι 'ερωτικά' , αλλά περισσότερο 'παιχνίδια' του μυαλού! π.χ ανεβάζω στίχους (για το άλλο μου μισό) επειδή μ` αρέσουν. Και εκείνη χώρις καν να μιλάμε μου στέλνει εσύ είσαι το άλλο μου μισό. Αυτό δεν είναι φιλικό όπως και πολλά άλλα..
Είμαι από τα άτομα που άμα δεν μου δείξουν ενδιαφέρον δεν θα τα δω αλλιώς, καθώς φοβάμαι την απόρριψη (σε όλα τα θέματα)
Αυτά λοιπόν έχουν ως αποτέλεσμα κατά καιρούς να προσπαθώ να αποστασιοποιούμαι γιατί δεν θέλω κολλήσω μαζί της. Έτσι όσο περνάει ο καιρός νιώθω χειρότερα και κλείνομαι περισσότερο στον εαυτό μου!
Δεν περιμένω να μου πείτε η κοπέλα σε γουστάρει ή να προσπαθήσω να κάνω κάτι. Όπως θα ξέρετε είδη οι κοπέλες τις ηλικίας μου(17) τα έχουν κάνει πολύ εύκολα τα πράγματα για τα αγόρια και γιαυτό ψάχνω κάτι διαφορετικό δηλαδή να μην είναι '''*******''' :p
Σαφώς και νοιάζομαι για τι κοπέλα αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να με φανταστώ με εκείνη! Γιαυτό θα ήθελα τις γνώμες σας μπας και ξεμπερδευτεί το 'αθώο' μου μυαλό!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :)