Τα συμπτωματα ξαναγυρισαν.
Γραφω μετα απο καιρο αν και συχνα παρακολουθω το φορουμ.
Εδω και 5 μηνες περιπου εχω διακοψει την αγωγη μου(ladose,lyrica,xanax)με την συμφωνη γνωμη του γιατρου και το μονο που επαιρνα ηταν 0.125 xanax το βραδυ πριν τον υπνο.
Ειχα αρχισει να γυμναζομαι,ενιωθα πιο δυνατος,πιο σιγουρος για μενα και πιστευα πως οι κρισεις πανικου το αγχος και η καταθλιψη ηταν παρελθον.
Εδω και ενα 2μηνο περιπου αρχισα να εχω λιγο περισσοτερο αγχος,οχι σπουδαια πραγματα,το οποιο αντιμετωπιζα σχετικα ευκολα.
Πριν 2 εβδομαδες περιπου ομως επαθα μια δυνατη κριση πανικου στο γυμναστηριο.Τα παντα γκρεμιστηκαν γυρω μου ειπα ομως οτι δεν θα το βαλω κατω.
Πηγα ξανα στο γυμναστηριο 2 φορες και εφυγα και τις δυο με συμπτωματα πανικου παλι.Ειπα να το αφησω λιγο και να χαλαρωσω.Τ
ην Τριτη πηγα για μπανιο,οπως και ολη την προηγουμενη εβδομαδα και με επιασε παλι κριση.Δεν το εβαλα κατω και ξαναπηγα.Εχθες σε μια κοινωνικη εξοδο παλι τα ιδια.
Εχω παθει σε λιγες μερες τοσες κρισεις που δεν επαθα τα τελευταια χρονια.
Αυξησα λιγο την δωση του xanax στα ο.25 την μερα αλλα παλι τα ιδια.
Σημερα πηρα μισο ladose δλδ 10 mg και ανακουφιστηκα αρκετα,το μυαλο μου καπως ξεδιαλυνε.
Ξερω οτι τα ssris δεν δρουν με μια φορα αλλα γιατι αυτο συνεβη σε εμενα?
Εχω απογοητευτει στην ιδεα οτι θα παρω παλι τα φαρμακα
.Απο την αλλη σκεφτομαι πως με τοσο λιγο ladose ενιωσα καλα.Μηπως ολο αυτο που ειχα ηταν συμπτωμα στερισης?Αν ναι πως γινεται να εχεις τετοια συμπτωματα μετα απο 5 μηνες?
Καθε αποψη και γνωμη δεκτη.