Originally Posted by
μυσπ
Καλησπερα σας κ παλι!Οσοι δεν το γνωριζουν ειναι το αγορι μου που θελουμε να κανουμε οικογενεια στον στρατο κ σε λιγες μερες απολυεται κ ενω περιμενα να τον δω κατευθειαν πρεπει να παει να ρυθμισει ορισμενα κληρονομικα με την μητερα του κ θα τον δω μετα επιτελους,Γενικα εχουμε περασει απαισια αυτο το διαστημα τον ειδα πολυ λιγο κ μονο αυτο ειναι το ευχαριστο κ κατα τα αλλα παραλληλα με τον στρατο πεθανε κ ο πατερας του κ εχουν κ φασαριες με κληρονομικα,Πρεπει να βρω το κουραγιο να του σταθω ομως νιωθω τρομερα κακοκεφη που δεν θα τον δω κατευθειαν,Ολο αυτο το διαστημα ηταν απαισιο νιωθω μεγαλη ανασφαλεια μακρυα του κ παθαινω κρισεις πανικου κλαιω κ οι δικοι μου κοντευουν να σκασουν απο αγωνια,Σημειωνω επισης οτι αυτο το διαστημα μου συνεβησαν κ ευχαριστα πραγματα πηγα εξωτερικο κ φιλοξενησα μια φιλη ομως μεσα μου νιωθω κενο οταν δεν ειναι κοντα μου,Στην πραγματικοτητα ζω απο συνηθεια τωρα περασα κ πολυ εντονη καταθλιψη κ ειμαι καλυτερα ομως μεχρι να μεινουμε μαζι δεν προκεται να ειμαι καλα