Ανταγωνιστική Σχέση ή εξάρτηση;
Ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί. Η σχέση μας πολύ ανταγωνιστική και εδώ και 10 μέρες έχουμε χωρίσει μετά από έναν άσχημο καβγά. Είναι η τρίτη φορά που χωρίζουμε. Την πρώτη πάλι χωρίσαμε μετά από έναν καβγά και τη δεύτερη μετά από ήρεμη κουβέντα με ευχές εκατέρωθεν. Αυτό που συμβαίνει πάντα είναι ότι όταν περνάμε ένα καλό διάστημα μαζί ξαφνικά φεύγει και απομακρύνεται....
Δεν ξέρω αν τελικά δεν κολλάμε και δεν το έχουμε πάρει απόφαση ή αν η σχέση μας είναι ανταγωνιστική. Κάθε φορά κρατάμε μούτρα όταν συμβαίνει ένας καβγάς. Πρακτικά ο κάθε χωρισμός μας ήταν μετά από καβγά. Άλλες φορές δεν έτυχε να καβγαδίσουμε. Γενικά, περνάμε καλά μαζί.
Νιώθω ότι θέλει να έχει το πάνω χέρι και κάποιες φορές αυτό γίνεται σε σημείο να με μειώνει.... Τώρα θέλω να του δείξω ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι (μετά από κάθε καβγά να χωρίζουμε) και ενώ πήρε τηλ, δεν του απάντησα. Θέλω να καταλάβει ότι δεν θα ανέχομαι πλέον τέτοιες συμπεριφορές.
Γενικά, δεν του αρέσει να μπαίνει σε αναλύσεις και συζητήσεις και δεν έχω άλλον τρόπο να του το δείξω. Τι πιστεύετε;