Αποσταση λογω τριτης λυκειου
Καλησπέρα σας. Πρωτο μου ποστ εδω. Λιγες μερες πριν την νεα σχολικη χρονια εκανα σχεση με το κοριτσι που ημουν ερωτευμενος. Είμαι ενα χρονο μεγαλυτερος της οποτε ξερω τι φαση θα περασει τωρα στην τριτη λυκειου.Ολα ξεκινησαν τελεια.
Μιλουσαμε ολη μερα ενω επανειλλημενως ρωτουσα αν εμποδιζω στο διαβασμα της και μου ελεγε πως δεν εχει προβλημα.
"Ανοιχτηκαμε" παρα πολυ με τα αισθηματα μας και ολο και περισσοτερο ηθελε ο ενας τον αλλον.Μετα απο ενάμιση μήνα εμαθα απο την ιδια πως ολο αυτο το διαστημα δεν μπορουσε να εχει την συγκεντρωση που θα ηθελε και οτι δεν ειναι ευχαριστημενη απο την αποδοση της. Και αναγκαστικά πριν μια βδομαδα ειπαμε να κρατησουμε αποσταση μηπως και αλλαξει αυτη η κατασταση με το διαβασμα της.Εχει και τα δικια της, της επεσαν ολα μαζι..
Το σεβαστηκα γιατι δεν μπορω κι αλλιως. Δεν μπορω να την αλλαξω γνωμη για το οτι η ζωη δεν ειναι μονο τα βιβλια και τα ντουβαρια του σχολειου. Δεν σταματησαμε να μιλαμε παρ ολα αυτα αλλα μιλαμε ελαχιστα.. Καταληξαμε και οι δυο θλιμμενοι για εναν χαζο λογο κατα την γνωμη μου. Την θελω απιστευτα πολυ αλλα δεν ξερω τι να κανω εκτος απο υπομονη και να της δειχνω οτι την θελω. Με λιγα λογια δεν θελει να χασει ο ενας τον αλλον αλλα φοβομαστε μηπως χαθει αυτο με το περασμα του καιρου. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Για κανενα λογο δεν το αφηνω το πραγμα στην τυχη του