Originally Posted by
olgaki1975
Έχω έναν αδελφό 32 χρονών. Μένουμε όλοι μαζί στο σπίτι με τους γονείς μου. Εγώ είμαι 39 χρονών. Είμαστε και δυο άνεργοι. Το πρόβλημα με τον αδελφό μου είναι ότι είναι κακός χαρακτήρας και μας κάνει την ζωή πολύ δύσκολη. Ένα διάστημα έπαιρνε και ναρκωτικά. Τώρα τα σταμάτησε.Εμείς πριν 4,5 χρόνια περίπου μέναμε στο κέντρο της πολής. Αποφασίσαμε να μείνουμε στο σπίτι του παππού που πέθανε και είναι μονοκατοικία. Από τότε που ήρθαμε εδώ η ζωή μας άλλαξε, ηρεμήσαμε γιατί εδώ είναι σαν χωριό. Μέσα στην πόλη αλλά κέντρο απόκεντρο 20 λεπτά από το κέντρο με λεωφορείο. Αυτός θέλει να φύγουμε και να ξαναγυρήσουμε στο παλιό το σπίτι μας πράγμα που δεν θέλει κανείς μας. Μας λέει ότι ήρθε εδώ για να κόψει τα ναρκωτικά και θέλει πάλι να φύγουμε. Πριν μερικά χρόνια είχε περάσει στο τει ηλεκτρολογίας στην Κρήτη και τον πήγαμε εκεί κάνοντας πολλά έξοδα και μέσα σε ένα εξάμηνο τα παράτησε και έφυγε. Δεν θέλει να κάτσει σε ένα μέρος φεύγει μια από εδω και μια από εκει αλλά οι μετακινήσεις του έχουνε έξοδα. Τώρα πάλι θέλει να φύγουμε και από εδώ ενώ αυτός ήτανε στην αρχή που ήθελε να έρθουμε. Έχει γίνει ανυπόφορος. Μας χτυπάει όποτε νευριάζει πολύ δυνατά σχεδόν θανατηφόρα και λέει ότι το κάνει εν βρασμό ψυχής και δεν το μετανιώνει. Προχθές παραπονιόταν που δεν έγινε κάτι ερωτικό με 2 κοπέλες που ήξερε πριν 10 χρόνια και η μαμά μου του είπε "ξεκόλλα σε δουλεύανε". Τι ήτανε να το πει αυτό της έριξε μια μπουνιά δυνατή στο κεφάλι. Με την ιδέα να φύγουμε από το σπίτι προς το παρόν ηρέμησε γιατί έχουμε ένα σκυλί 4,5 χρονών που θέλει προς το παρόν αυλή πράγμα που δεν έχουμε στο σπίτι μας στο κέντρο οπότε κατάλαβε ότι δεν μπορούμε να πάμε άμεσα αλλά μετά από χρόνια όταν ψοφήσει το σκυλί. Είναι πραγματικά ανυπόφορος δεν εργάζεται και όλο απαιτήσεις έχει. Δεν εκτιμάει την οικόγενεια που έχει και όλο προβλήματα μας δημιουργεί. Δεν τον αντέχω καθόλου ποτέ μου δεν τον άντεχα πάντα ήτανε ανυπόφορος. Από μικρό ήτανε ένα χαζό παιδί που έβαζε μουσική και ξεσήκωνε το σπίτι κάθε μέρα και μας χτυπούσε και λέει ότι εγώ και ο μπαμπάς τον χτυπάγαμε και μας κρατάει γινάτι από τότε. Όλο τα παλιά θυμάται που τον χτυπούσαμε επειδή δεν έτρωγε το φαϊ του και δεν διάβαζε τα μαθήματά του. Έλεος πια βαρέθηκα το ήτανε ένα χαζόπαιδο από μικρό και δημιουργούσε προβλήματα δεν το έβλεπε γιατί ρίχνει το φταίξιμο όλο σε μας. Είμαι πολύ άτυχη που έχω έναν τέτοιο αδερφό και που αναγκάζομαι να ζω μαζί του. Ζηλεύω πολύ τα αγαπημένα αδελφάκια. Επειδή είναι και άχρηστος νομίζω ότι τον χρεώθηκα για όλη την ζωή μου δεν πρόκειται να απαλλαγώ. Ίχνος καλοσύνης δεν έχει και δεν μπορώ να συννενοηθώ μάζι του. Ευτυχώς που έχω και τους γονείς μου που καταλαβαινόμαστε αλλιώς η ζωή μου μαζί του θα ήτανε κόλαση σε αυτό συμφωνούνε και οι γονείς μου που βαρυγγομάνε.