Είναι πολύ βασανιστικές οι ιδεοληψίες!!!
Καλησπέρα σε όλους, έχω πολύ καιρό να γράψω Απο τότε δηλαδή που ήμουν πάλι χάλια!! Πριν 2 χρόνια είχα αυτοκτονικό κόλλημα νόμιζα ότι θα χάσω τον έλεγχο και θα το κάνω. Με θεραπεία φαρμάκων το ξεπέρασα. Τον τελευταίο μήνα άρχισα πάλι να μην είμαι καλά ένιωθα ότι κάτι με περιτριγυρίζει.... Μια απροσδιόριστη φοβία που μεγαλοποιουσε τΟ κάθε τι! Είχα πονοκέφαλο.. Έλεγα να έχω ανεύρυσμα να κρίσεις πανικού. Έβγαλα ένα σπυράκι στο στήθος να ότι έχω καρκίνο να πάλι κρίσεις πανικού!! Μέχρι που είδα ένα θρίλερ και με έπιασε τέτοιος τρόμος ότι θα τρελαθώ και θα τους σκοτώσω όλους. Πέρασα μαρτυρικό βράδυ και ενώ προσπάθησα να το βγάλω απ το μυαλό μου τόσο μου κολλούσε τόσο πέθαινα κρίσεις πανικού μέσα στην νύχτα. Ξαναπηγα στον γιατρό και ξανά ξεκίνησα πάλι θεραπεία. Μου έχει σπάσει τα νεύρα ότι δεν μπορώ να επιβληθεί στις σκέψεις μου!!
Πιστεύω όμως και με άλλα περιστατικά που έχω ακούσει ότι κάτι μου φουντώνει τις ιδεοληψίες, ίσως συσσώρευση στρες γιατί αγχώνομαι με το κάθε τι ίσως πίεση που νιώθω Απο το περιβάλλον μου δεν ξέρω γιατί τώρα το μόνο που μου έχει μείνει είναι ένας τεράστιος φόβος για το κάθε τι! ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΝΑ ΦΟΒΆΜΑΙ μου τρώει τη ζωή!