Ολα στο Μηδεν !!! Λυση η αυτοκτονια ......
Καλησπερα καλοι μου συνανθρωποι... Σας ευχομαι ολοψυχα καλες γιορτες.
Λυπαμαι πολυ που αντι να ειμαι εξω να ψωνιζω με τους συνανθρωπους μου πλεον ζω μονος μου τελειως μεσα σε ενα σπιτι. Οπως εχω πει σε πολλα παλαιοτερα θεματα διατηρουσα μια σχεση τα τελευταια 4 περιπου χρονια με εναν οριακο ανθρωπο που απλα πλεον εχω τη γνωση οτι με απατουσε κατα συρροη με αιτιολογια οτι παντα φταιω εγω ειτε επειδη δεν μπορουσα να τη διασκεδασω πλεον ειτε επειδη τσακωνομασταν γιατι στα προβληματα της της εβρισκα λυσεις οι οποιες απλα δεν τις ηθελε γιατι της αρεσε να γκρινιαζει συνεχως με κοροιδευε μεσα στα μουτρα μου λεγωντας μου χιλιαδες ψεμματα μεχρι που καποια ημερα πλεον δεν αντεξα και χωρισαμε με πολυ ασχημο τροπο. Οπως καταλαβαινετε οσο και αν απαλαχτηκα απο το ψεμμα την κοροιδια και το "κερατο" πλεον ζω μονος μου τελειως χωρις φιλους και γνωστους γιατι δεν ηθελε να μιλαω με κανεναν μιας και ολοι ηταν παρανομοι οι φιλοι μου η τις φιλες μου τις ειχα ακουμπησει σεξουαλικα πραγμα που ποτε δεν ισχυε μιας και ειμαι ανθρωπος του σπιτιου και της δουλειας. Δυστηχως διατηρω ενα μαγαζι υγειονομικου ενδιαγφεροντος με την αδερφη μου απο το οποιο σημερα με εδιωξε κακην κακως λεγοντας με αχρηστο και ανικανο και οτι με πηρε στο μαγαζι της επειδη πολυ κακως με λυπηθηκε κατι που δεν ισχυει γιατι εγω ειμαι ο τεχνιτης .... Εν παση περιπτωση εχω βρεθει να ειμαι μονος μου χωρις φιλους, σχεση, οικογενια, παρεες, δουλεια κλπ. Για μενα τι πιο ωραιο να δοσω ενα ωραιοτατο τελος στη ζωη μου αφοθ πρωτα το διασκεδασω λιγο σημερα το βραδυ θα πιω τα ποτα μου μονος μου θα ακουσω τη μουσικη που αγαπαω και μετα Adios Amigos.... Εχω ξεχασει να σας αναφερω οτι πασχω απο καταθλιψη η οποια οταν διαγνωστηκε απο ψυχιατρο ημουνα μεσα στη σχεση και η κοπελα με κοροιδευε καθημερινα λεγοντας μου αν πηρα τα χαπια μου ειρωνικα με σκοπο να με βγαλει τρελλο...... Θα ηθελα τις γνωμες σας. Η ωρα ειναι 18:00 λιγες ωρες απομενουν για μενα πλεον.......
Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.