Γεια χαρα σε ολους ελπιζω να ειστε ολοι καλα! Πριν αρκετο καιρο ειχα γραψει κι εγω την εμπειρια μου στο φορουμ χωρις μεχρι τοτε να εχω επισκεφθει ειδικο μεχρι πριν 2 εβδομαδες που επισκεφθηκα ψυχιατρο σενα δημοσιο κεντρο.λοιπον οσων αφορα τη επισκεψη στη γιατρο,ειδε το ιστορικο μου και μου ειπε οτι ειχα ψυχωσικα συμπτωματα λογω των ναρκωτικων..για να πω την αληθεια ρε παιδια δεν εγινε πιο αναλυτικη πανω σαυτο το θεμα το οποιο εμενα με εκαιγε.ισως κατα την γνωμη της δεν επρεπε κιολας διοτι εχει περασει ενα συμαντικο διαστημα που ειμαι καλα και δεν εχω αλλα παρομοια συμπτωματα αφου εχω σταματησει και τα ναρκωτικα..της ειπα οτι εχω αρκετο αναιτιο αγχος και μου ειπε οτι μπορουμε να το λυσουμε με ψυχοθεραπει.μετα μου εδωσε να κανω ενα τεστ προσωπικοτηας το οποιο εεχε "απειρες" ερωτησεις και απο οπου φαινεται πως σκεφτεσαι κτλ..πως θα σχολιαζατε τη σταση της ψυχιατρου?θα επρεπε να ειχε γινει πιο λεπτομερης και πιο ενημερωμενη στο θεμα μου?και δευτερον εχετε κανει εσεις κανενα παρομοι τεστ και πειτε μου τις εμπειριες σας πανω σαυτο!ευχαριστω πολυ!να ειστε παντα καλα!