Originally Posted by
καθρεπτης
Σπύρο πρώτον η "μιζέρια" βγαίνει στο βλέμμα. Και αυτο που λέω για την δουλειά το λέω κρίνοντας από μένα, που προφανώς δεν θέλω να είμαι κινητό πορτοφόλι για τους γκόμενους... Αλλά το να έχω χρήματα να κινηθώ, και σε εμένα και στον καθένα, μας δίνει άλλη αυτοπεποίθηση, καταρχάς χωρίς χρήματα δεν μπορείς να έχεις και ενδιαφέροντα... Βέβαια η διαφορά που έχουμε στο οικονομικό ίσως να με κάνει να κρίνω λάθος στην περίπτωση σου, μιας και εγώ έχω φτάσει σε σημείο που στην κυριολεξία δεν είχα να φάω, και πολύ φοβάμαι πως τέτοια περίοδος ξαναέρχεται... ίντερνετ να καταλάβεις έβαλα τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, λόγο χρημάτων φυσικά... Αυτό απ' ότι καταλαβαίνεις μου στερεί τις όποιες κοινωνικές επαφές θα μπορούσα να έχω... επίσης στο σπίτι που μένω με την μάνα μου, δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει κανένας, ούτε για πέντε λεπτά να περιμένει να ετοιμαστώ πχ.
Μια δουλειά που μας αρέσει από μόνη της, να εξαιρέσουμε τα χρήματα, μας δίνει αυτοπεποίθηση, και μέσα απ' την δουλειά μπορούμε να γνωρίσουμε και ανθρώπους... Δυστυχώς η δουλειά που κάνω εγώ την αυτοπεποίθηση μου την κάνει χειρότερα και ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσω... αλλά και πάλι αν είχα δυνατότητα ίσως να είχα αλλάξει τηλέφωνο με δυο κοπέλες από κει που είμαι τώρα.. Το ότι δεν έχω όμως να πάω για καφέ, με κάνει να μην μιλάω και πολύ...
ΑΧ! έχω να πω. Αχ!!