Σεξουαλικα προβλήματα στην σχέση
Καλησπέρα!
Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια περίπου.Εδω και ένα χρόνο μένουμε μαζί και έχουμε αρραβώνιαστει. Από την της γνωριμίας μας είχαμε πρόβλημα όσο να αφορά το σεξ.
Μετά από πολλές εξετάσεις και αρκετούς γιατρούς καταλήξαμε ότι είναι ψυχολογικό.
Ενώ παλαιότερα είχε επιθυμία να κάνουμε έρωτα (ακόμα και αν δεν τα καταφέρναμε), τους τελευταίους μήνες με αποφεύγει συστηματικά.
Είχαμε πάει τον ΔεκέμβριοΤο μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.και είπε ότι ειναι συναίσθηματικα ανωριμος και εξαρτημένος από το πορνο. Επίσης ότι όταν κάνουμε έρωτα ο σύντροφος μου το κάνει από φόβο. Κάτι που με έκανε κομμάτια. . . Μας έδωσε και άλλες εξετάσεις να κάνει. Ευτυχώς και αυτές είναι καλές.
Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ ακριβώς και αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να ξαναπάμε.
Μετά από τόσο καιρό που κάνω υπομονή έχω φτασει στα όρια μου. Είμαι πολύ νευρική και κατά καιρούς ξεσπαω σε κλάματα. Δεν με απασχολεί τόσο το γεγονός ότι δεν κάνουμε έρωτα αλλά η απόρριψη που νιώθω. Είναι πολύ τρυφερός και γλυκός μαζί μου. Αντέχει τα ξεσπάσματα μου και με ηρεμει κάποιες φορές η άλλες με αγνοεί μέχρι να ηρεμήσω μόνη μου. Αποφεύγει να συζητάει το θέμα λέγοντας μου ότι μόλις θα έχουμε χρήματα θα ξαναπάμε και θα γίνει καλα. Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να φερθω πια. Τον αγαπώ και με αγαπάει. Αν εξαιρέσουμε το σεξ όλα τα άλλα είναι τέλεια μεταξύ μας. Αλλά πόσο θα αντέξω. . . Χρειάζομαι και εγώ βοήθεια. .
Ξέρει κάποιος άλλος κανεναν σεξολογο ψυχολόγο πιο οικονομικό ???