Καλή πρόταση αλλά ακριβή....δίλημμα
Το να γίνει δεκτός κανείς σε ένα πολύ αναγνωρισμένο εκπαιδευτικο πρόγραμα (εννοείται πως κι αλλοι προσφερουν το ίδιο πρόγραμμα αλλά με κάπως μικρότερη αναγώριση) σίγουρα ειναι μια επιτυχία. Σίγουρα όχι πολύ μεγάλη επιτυχία άμα τα δίδακτρα είναι ... κάπως τσουκτερά. Το κόστος ειναι ιδιαίτερα υψηλό σε σύγκριση με τα άλλα ίδιου τιτλου προγράμματα.
Έκανα αίτηση στο πρόγραμμα λόγω του ότι προσφέρονταν και κάποιες υποτροφίες γι αυτό. Εννοείται πως βοηθάει στη δουλεία μου, αυτή ειναι βασικά η χρησιμότητα του σε μενα. Εγινα δεκτος στο πρόγραμμα, δεν μου εδωσαν όμως υποτροφία.
Πριν πάω στη συνέντευξη είχα βάλει μια κόκκινη γραμμή, μέχρι τοσα θα αποδεκτώ, πάνω από το ποσό αυτό όχι. Δεν πήρα όμως ούτε μερική υποτροφία, για να είμαι συνεπώς εντός των δικών μου όρων. Πρεπει συντομα να τους απαντησω αν αποδεχομαι τη θεση. Σκέφτομαι να τους θεσω τον όρο μου ως προς το ποσό (που μαλλο δε θα γινει δεκτός επειδή κρατανε καποιο επίπεδο), επειδή στη ζωη μας πρέπει να προχωράμε με τους δικούς μας όρους. Η αλλη λύση είναι ή το παίρνεις όπως ειναι ή το παρατας. Θα θελα να ακουσω σκεψεις αγαπητοί συμφορουμήτες.