Originally Posted by
passion20
Λοιπον η κατασταση μου εκπεμπει S.O.S Αγαπητοι διαδυκτιακοι μου φιλοι...εχω σχεση 10 μηνες τωρα με ενα παιδι το οποιο σπουδαζουμε μαζι...αυτοι οι 10 μηνες μου αφηνουν αναμεικτα συναισθηματα...καποιες φορες ειμαστε καλα καποιες παλι οχι...αυτες τις φορες που ειμαστε καλα ειναι ο αντρας της ζωης μου...ενω αντιθετα οταν τσακωνομαστε θελω να τον πνιξω ενα πραγμα ...AYTH H KATAΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...σκοτσεζικο ντουζ καθημερινα...ο ανθρωπος μου ειναι πολυ μα πολυ κυκλοθυμικος...πιο πολυ δεν παει...και ο λογος...οτι μου ειπε δηλαδη εκεινος...ειναι οτι φοβαται μην με χασει...υπαρχουν φορες που το σκεφτομαι να χωρισω...και αλλες που δεν μπορω να φανταστω μια μερα χωρις εκεινον.....ειναι διπλα μου σε ολες τις στιγμες μου..καλες η κακες...το θεμα μου λοιπον ειναι οτι πριν απο 2 βδομαδες δεχτηκα ενα αιτημα στο face απο ενα παιδι απο την σχολη μου το οποιο αποδεχτηκα..και την ιδια κιολας στιγμη μου μιλησε...εννοειται πως η συμπεριφορα μου ηταν οσο πιο ψυχρη γινοταν...καθως ο λογος που μου μιλησε ηταν για να μου πει πως του αρεσω ενω εχει δει πως εχω αγορι,στην σχολη με κοιταει συνεχεια ενω ειμαι μαζι με το αγορι μου στα διαλλειματα...απο εκεινη την μερα και μετα δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου...δεν μπορω να το εξηγησω γιατι μου συμβαινει αυτο..τον βλεπω καθε μερα στην σχολη ενω ειμαι με τον δικο μου και κανω πολυ απιστες σκεψεις.. αφου σκεφτομαι να τον πλησιασω καπως αλλα πως που απο την μερα που μου μιλησε του μιλησα πολυ καπως..οποτε πως θα του δωσω να καταλαβει οτι θελω να τον γνωρισω