θελω να χωρισω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

θελω να χωρισω

Λοιπον η κατασταση μου εκπεμπει S.O.S Αγαπητοι διαδυκτιακοι μου φιλοι...εχω σχεση 10 μηνες τωρα με ενα παιδι το οποιο σπουδαζουμε μαζι...αυτοι οι 10 μηνες μου αφηνουν αναμεικτα συναισθηματα...καποιες φορες ειμαστε καλα καποιες παλι οχι...αυτες τις φορες που ειμαστε καλα ειναι ο αντρας της ζωης μου...ενω αντιθετα οταν τσακωνομαστε θελω να τον πνιξω ενα πραγμα ...AYTH H KATAΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...σκοτσεζικο ντουζ καθημερινα...ο ανθρωπος μου ειναι πολυ μα πολυ κυκλοθυμικος...πιο πολυ δεν παει...και ο λογος...οτι μου ειπε δηλαδη εκεινος...ειναι οτι φοβαται μην με χασει...υπαρχουν φορες που το σκεφτομαι να χωρισω...και αλλες που δεν μπορω να φανταστω μια μερα χωρις εκεινον.....ειναι διπλα μου σε ολες τις στιγμες μου..καλες η κακες...το θεμα μου λοιπον ειναι οτι πριν απο 2 βδομαδες δεχτηκα ενα αιτημα στο face απο ενα παιδι απο την σχολη μου το οποιο αποδεχτηκα..και την ιδια κιολας στιγμη μου μιλησε...εννοειται πως η συμπεριφορα μου ηταν οσο πιο ψυχρη γινοταν...καθως ο λογος που μου μιλησε ηταν για να μου πει πως του αρεσω ενω εχει δει πως εχω αγορι,στην σχολη με κοιταει συνεχεια ενω ειμαι μαζι με το αγορι μου στα διαλλειματα...απο εκεινη την μερα και μετα δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου...δεν μπορω να το εξηγησω γιατι μου συμβαινει αυτο..τον βλεπω καθε μερα στην σχολη ενω ειμαι με τον δικο μου και κανω πολυ απιστες σκεψεις.. αφου σκεφτομαι να τον πλησιασω καπως αλλα πως που απο την μερα που μου μιλησε του μιλησα πολυ καπως..οποτε πως θα του δωσω να καταλαβει οτι θελω να τον γνωρισω
    Last edited by passion20; 28-04-2015 at 17:15.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by betelgeuse; 28-04-2015 at 23:30.

Banned
    καλε γιατι θελεις να τον στραγγαλισεις τον ανθρωπο? μηπως εισαι υπερβολικη? αν τον θελεις κατσε μαζι του η αν δε τον θελεις παρατα τον κ ασε το λαιμουδακι του ησυχο.
    απλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας του.

Senior Member
    χαχαχαχα!!!! προβλήματα που έχει ο κόσμος ε?? Αλαφροίσκιωτε είσαι ωραίος

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καλε γιατι θελεις να τον στραγγαλισεις τον ανθρωπο? μηπως εισαι υπερβολικη? αν τον θελεις κατσε μαζι του η αν δε τον θελεις παρατα τον κ ασε το λαιμουδακι του ησυχο.
    απλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας του.
    Αλέξανδρε χαχαχα!! Θα συμφωνήσω μαζί σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by passion20 View Post
    Λοιπον η κατασταση μου εκπεμπει S.O.S Αγαπητοι διαδυκτιακοι μου φιλοι...εχω σχεση 10 μηνες τωρα με ενα παιδι το οποιο σπουδαζουμε μαζι...αυτοι οι 10 μηνες μου αφηνουν αναμεικτα συναισθηματα...καποιες φορες ειμαστε καλα καποιες παλι οχι...αυτες τις φορες που ειμαστε καλα ειναι ο αντρας της ζωης μου...ενω αντιθετα οταν τσακωνομαστε θελω να τον πνιξω ενα πραγμα ...AYTH H KATAΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...σκοτσεζικο ντουζ καθημερινα...ο ανθρωπος μου ειναι πολυ μα πολυ κυκλοθυμικος...πιο πολυ δεν παει...και ο λογος...οτι μου ειπε δηλαδη εκεινος...ειναι οτι φοβαται μην με χασει...υπαρχουν φορες που το σκεφτομαι να χωρισω...και αλλες που δεν μπορω να φανταστω μια μερα χωρις εκεινον.....ειναι διπλα μου σε ολες τις στιγμες μου..καλες η κακες...το θεμα μου λοιπον ειναι οτι πριν απο 2 βδομαδες δεχτηκα ενα αιτημα στο face απο ενα παιδι απο την σχολη μου το οποιο αποδεχτηκα..και την ιδια κιολας στιγμη μου μιλησε...εννοειται πως η συμπεριφορα μου ηταν οσο πιο ψυχρη γινοταν...καθως ο λογος που μου μιλησε ηταν για να μου πει πως του αρεσω ενω εχει δει πως εχω αγορι,στην σχολη με κοιταει συνεχεια ενω ειμαι μαζι με το αγορι μου στα διαλλειματα...απο εκεινη την μερα και μετα δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου...δεν μπορω να το εξηγησω γιατι μου συμβαινει αυτο..τον βλεπω καθε μερα στην σχολη ενω ειμαι με τον δικο μου και κανω πολυ απιστες σκεψεις.. αφου σκεφτομαι να τον πλησιασω καπως αλλα πως που απο την μερα που μου μιλησε του μιλησα πολυ καπως..οποτε πως θα του δωσω να καταλαβει οτι θελω να τον γνωρισω
    καταρχας πρεπει να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τι θελεις...αν δεν μπορεις αλλο αυτο τη κατασταση με το αγορι σου χωρισε τον,αν πραγματικα θες να εισαι μα2ι του και δεν θες να τον χασεις τοτε πρεπει να μεινεις μα2ι του...αν παλι νιωθεις οτι δεν αντεχεις αυτη τη κατασταση κανε ενα διάλειμμα μα2ι του..μεινε για λιγο χρονικο διαστημα μονη σου για να καταλαβεις τι πραγματικα θες! επισης αν θες να προσελκυσεις το αλλο παιδι μιλα του στο face..οπως και να του μιλησες μπορεις να επανορθωσεις αν αυτο θες! αλλα πρωτα ξεκαθαρισε τη θεση σου απεναντι στο αγορι σου

Junior Member
    exeis dikio...alla to thema mu ein pws de thelei na katalavei oti thelw na kanw ena dialleima..pisteuei pws tha ne oristiko...oso g ton allon...nomizw pws einai ligo kapws na tou milisw...gt g na tou milisw tha prepei na xei ginei fanero kai se ekeinon oti dn eim mazi me to agori m pleon...k poso mallon den thelw na nomizei pws me to pou ekana dialleima..eimai etoimi na endwsw..einai asta na pane h fasi

Senior Member
    exeis dikio...alla to thema mu ein pws de thelei na katalavei oti thelw na kanw ena dialleima..pisteuei pws tha ne oristiko...oso g ton allon...nomizw pws einai ligo kapws na tou milisw...gt g na tou milisw tha prepei na xei ginei fanero kai se ekeinon oti dn eim mazi me to agori m pleon...k poso mallon den thelw na nomizei pws me to pou ekana dialleima..eimai etoimi na endwsw..einai asta na pane h fasi
    δηλαδη δεν θα ειναι οριστικο? τι νιωθεις μεσα σου πλεον για εκεινον? σου εχει περασει ολο αυτο που ενιωθες ή τον θες ακομα? αυτο πρεπει να το ξεκαθαρισεις μια και καλη..και αν αποφασισεις να δωσεις τελος καντο χωρις πισογυρισματα..οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι απλες εμεις τις κανουμε δυσκολες! οσο για το αλλο παιδι προς το παρον τιποτα..ξεκαθαρισε πρωτα τη θεση σου στο αγορι σου..

Junior Member
    ena periergo pragma niwthw....niwthw pws thelw na ton xwrisw...alla otan ton koitaw sta matia h apopsi m allazei...alla exw ksenwrwsei me merika pragmata pou kanei..kai sinexizei na kanei k den tha stamatisei gt ets ein o xaraktiras tou...tou exw kanei sizitish apires fores alla meta me afta pou m leei allazw gnwmi kai me toumparei...emena o allos mu aresei polu k thelw na ton prosegisw kapws ets wste na mu milisei ekinos alla ein adinaton apo oles ts pleures...opote menume sto platwniko...

Senior Member
    ena periergo pragma niwthw....niwthw pws thelw na ton xwrisw...alla otan ton koitaw sta matia h apopsi m allazei...alla exw ksenwrwsei me merika pragmata pou kanei..kai sinexizei na kanei k den tha stamatisei gt ets ein o xaraktiras tou...tou exw kanei sizitish apires fores alla meta me afta pou m leei allazw gnwmi kai me toumparei...emena o allos mu aresei polu k thelw na ton prosegisw kapws ets wste na mu milisei ekinos alla ein adinaton apo oles ts pleures...opote menume sto platwniko...
    δηλαδη τι πραγματα κανει?

Junior Member
    ein polu kiklothimikos...dld ekei pou eimaste mia xara...agalitses filia k ola ta sinafi...ginete apomakros....k tou to xw pei n to stamatisei k de to kanei...gt ets ein o xaraktiras tou....ena allo ein oti mporei n pei kati g plaka mprosta se parea pou emena tha me peiraksei para polu...k afto tou to xw pei k mu exei pei pws de tha to ksanakanei alla de vlepw kamia diafora...allo ena ein pws otan sinantiomaste sthn sxoli kathe prwi ginete polu psixros mazi mu....k mena mu thn dinei afto...k afto to exume sizutisei k mu xei pei pws de ginete to prwi na eim mes sthn kali xara...k kathe mera....afta mporei n fenode mikra alla me enoxloun...

Banned
    αυτος που περιγραφεις βασικα θα μπορουσα να μαι εγω αφου συνηθιζω να λεω πραγματα για πλακα οπως λες τωρα αν δεν εχεις την αισθηση του χιουμορ κ παρεξηγισαι με το παραμικρο τι να σου πω φυσικα κ θα το ξανακανει απλα στο λεει ετσι για να το προσπερασεις

Banned
    κ γραφε κ ανα ελληνικο γιατι εχω γκαβωθει που εχω γκαβωθει κ εχω γινει μυωψ ετσι οπως το πας θα απογκαβωθω. :)

Senior Member
    Passion , θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες.

Senior Member
    ein polu kiklothimikos...dld ekei pou eimaste mia xara...agalitses filia k ola ta sinafi...ginete apomakros....k tou to xw pei n to stamatisei k de to kanei...gt ets ein o xaraktiras tou....ena allo ein oti mporei n pei kati g plaka mprosta se parea pou emena tha me peiraksei para polu...k afto tou to xw pei k mu exei pei pws de tha to ksanakanei alla de vlepw kamia diafora...allo ena ein pws otan sinantiomaste sthn sxoli kathe prwi ginete polu psixros mazi mu....k mena mu thn dinei afto...k afto to exume sizutisei k mu xei pei pws de ginete to prwi na eim mes sthn kali xara...k kathe mera....afta mporei n fenode mikra alla me enoxloun...
    σε καταλαβαινω! και ο πρωην μου καπως ετσι αντιδρουσε! να ξερεις δεν προκειται να αλλαξει γιατι πολυ απλα δεν μπορει να αλλαξει! και ισως μεσα του να μην θελει....αν εσυ ομως τον αγαπας πρεπει να αποδεχτεις και τα ελλατωματα του..αν μπορεις..αν δεν μπορεις φυγε μακρια του...δεν γινεται να ειστε ολη την ωρα σκωτσε2ικο ντου2...δλδ που θα βγει αυτη η κατασταση? σου μιλαω απο εμπειρια..μπορεσα και καταπια ολα του τα ελλατωματα και πανω απο ολα το ποσο κυκλοθιμικος ηταν (και αυτα που μου λες εσυ δεν ειναι τιποτααα τα δικα του σκηνικα επρεπε να εβλεπες) δεν βγηκε πουθενα ομως..δεν συμβαδι2αμε..ωσπου με εφερε στο αμην και το τελειωσα χωρις αλλη επιλογη..με πονεσε γιατι υηταν μεγαλο το διαστημα που ημασταν μα2ι...αν μπορεις να φυγεις φυγε! καλυτερα για τη δικη σου ψυχικη υγεια.! και στο κατω κατω δεν φταιει και σε τιποτα ο επομενος σου να τραβαει τα τραυματα που σιγουρα θα σου αφησει μια ιδιοτροπη σχεση! επισης δεν φταις ουτε εσυ σε τιποτα να σε εχει οοολη τη μερα και να ειναι μια κρυο μια 2εστη

Page 1 of 2 12 LastLast