Λοιπον μολις τελειωσα τα μαθηματα μου σημερα ο πρωην μου ηταν στημενος κατω απο το φροντιστηριο μου για να μου μιλησει..αναγκαστικά τον ακουσα! Να με πιανει απο τα χερια και να μου φωνα2ει στη μεση του δρομου ποιος ειναι ο λογος που δεν του δινω σημασια,γιατι τον εχω διαγραψει απο το facebook,γιατι δεν του στελνω μηνυματα και γιατι τον ΞΕΧΑΣΑ? αν ειναι δυνατον! και επισης να μου κανει σκηνη και να μου φωνα2ει δεν σε αφηνει ο καινουργιος σου γκομενος να μου μιλας και να μου στελνεις μηνυματα! εντομεταξυ δεν εχω πει σε κανεναν περα απο τη κολλητη μου για το παιδι που γινεται κατι τοσο καιρο και ξερω πως εκεινη δεν τον ξερει καν τον πρωην μου για να του μιλησει οποτε κατι αλλο γινεται εδω..πως ξερει αυτος οτι εγω ειμαι αλλου???? επισης να ρωταει συνεχεια πως ειμαι και τι κανω και να μου φωνα2ει πως τολμησα και τον ξεχασα και πως θελει να μου μιλησει και πως δεν αντεχει αλλο(τωρα τι δεν αντεχει κανεις δεν ξερει) επισης μου ειπε πως θα μου κανει αιτημα φιλιας στο facebook και να τον δεχτω για να μου μιλησει! Παρολαυτα ειδα το παιδι που με ενδιαφερει τυχαια βεβαια και ειναι πολυ καλα ψυχολογικα δεν εχει αγχωθει προς το παρον και ενδιαφεροταν για μενα ρωτουσε πως ειμαι εγω ,αν εχω αγχος,με κρατουσε αγκαλια στη μεση του δρομου για αρκετη ωρα και καθυστερουσε να παει στο μαθημα μονο και μονο για να μου μιλησει και να του μιλαω να με κοιτα2ει και να μου λεει ξανα πες μου αφερεθηκα και να ειναι καρφωμενος στα ματια μου..(ποιος ξερει τι σκεφτοταν)...και οταν εφυγε με πηρε μια μεγαλη αγκαλια και να ακουω τη καρδια του να χτυπαει και να με χαιδευει στη πλατη και μετα τον αφησα και εφυγε....εγω τωρα τι να κανω?? να τον δεχτω τον πρωην? να μιλησουμε να πουμε τι? γιατι γυρναει? τι θελει απο τη 2ωη μου? γιατι τωρα? και τον αλλον? να του στειλω κανενα μηνυμα ή να του στειλω μονο μια καλη επιτυχια πριν γραψει? η να μην στειλω τιποτα και σε κανεναν?