ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Λοιπον μολις τελειωσα τα μαθηματα μου σημερα ο πρωην μου ηταν στημενος κατω απο το φροντιστηριο μου για να μου μιλησει..αναγκαστικά τον ακουσα! Να με πιανει απο τα χερια και να μου φωνα2ει στη μεση του δρομου ποιος ειναι ο λογος που δεν του δινω σημασια,γιατι τον εχω διαγραψει απο το facebook,γιατι δεν του στελνω μηνυματα και γιατι τον ΞΕΧΑΣΑ? αν ειναι δυνατον! και επισης να μου κανει σκηνη και να μου φωνα2ει δεν σε αφηνει ο καινουργιος σου γκομενος να μου μιλας και να μου στελνεις μηνυματα! εντομεταξυ δεν εχω πει σε κανεναν περα απο τη κολλητη μου για το παιδι που γινεται κατι τοσο καιρο και ξερω πως εκεινη δεν τον ξερει καν τον πρωην μου για να του μιλησει οποτε κατι αλλο γινεται εδω..πως ξερει αυτος οτι εγω ειμαι αλλου???? επισης να ρωταει συνεχεια πως ειμαι και τι κανω και να μου φωνα2ει πως τολμησα και τον ξεχασα και πως θελει να μου μιλησει και πως δεν αντεχει αλλο(τωρα τι δεν αντεχει κανεις δεν ξερει) επισης μου ειπε πως θα μου κανει αιτημα φιλιας στο facebook και να τον δεχτω για να μου μιλησει! Παρολαυτα ειδα το παιδι που με ενδιαφερει τυχαια βεβαια και ειναι πολυ καλα ψυχολογικα δεν εχει αγχωθει προς το παρον και ενδιαφεροταν για μενα ρωτουσε πως ειμαι εγω ,αν εχω αγχος,με κρατουσε αγκαλια στη μεση του δρομου για αρκετη ωρα και καθυστερουσε να παει στο μαθημα μονο και μονο για να μου μιλησει και να του μιλαω να με κοιτα2ει και να μου λεει ξανα πες μου αφερεθηκα και να ειναι καρφωμενος στα ματια μου..(ποιος ξερει τι σκεφτοταν)...και οταν εφυγε με πηρε μια μεγαλη αγκαλια και να ακουω τη καρδια του να χτυπαει και να με χαιδευει στη πλατη και μετα τον αφησα και εφυγε....εγω τωρα τι να κανω?? να τον δεχτω τον πρωην? να μιλησουμε να πουμε τι? γιατι γυρναει? τι θελει απο τη 2ωη μου? γιατι τωρα? και τον αλλον? να του στειλω κανενα μηνυμα ή να του στειλω μονο μια καλη επιτυχια πριν γραψει? η να μην στειλω τιποτα και σε κανεναν?

Banned
    Μας εχεις ζαλισει με τα γκομενικα σου... Οχι οχι αγνοησε με , κανε δουλεια σου.

Senior Member
    Για τον καινουργιο ο πρωην δεν ξερει. Υποθετει απλα οτι για να μη του απαντας σημαινει οτι εχεις γκομενο. Δεξου τον στο φεης αλλα να κανεις ρυθμιση μη σου δημοσιευσει τιποτα περιεργο τυπου μωρο μου κτλ. γιατι μπορει να τα δει ο καινουργιος και δεν ξερεις τι θα σκεφτει. Μη τον χασεις και τζαμπα. Τιποτα ο πρωην σανν πρωην που ειναι ειχε την εντυπωση οτι θα εισαι αιωνιως κολλημενη μαζι του. Να ξερεις οτι την εχουν αυτη την ταση οι πρωην γιατι ειναι ζωα. Προφανως
    συνειδητοποιησε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει και σου λεει τι γινεται εδω.

Senior Member
    Κούκλα,το θέμα δεν ειναι τι θέλει ο ενας κι ο άλλος αλλα τι θέλεις εσυ!Θες τον πρώην?Καλως αλλα θα ξαναφυγει και θα σου ζητά ξανα τα ρέστα...Θες τον άλλον καλώς...Θες να Εισαι εσυ καλα?Μεινε μονη σου...στο κάτω κάτω της γραφής σε λίγο τελειώνει η μαθητική ζωη κι αρχιζει η φοιτητική...

Senior Member
    μπορει να σας ειδε καποιος γνωστος του ή ο ιδιος κι ετσι να το εμαθε.. κλασικα πραγματα..
    εγω λεω να μην ασχοληθεις...απο την στιγμη που θες το αλλο παιδι κι οχι το πρωην σου δεν εχει νοημα να αρχισετε να ξαναμιλατε..
    παρολα αυτα ισως θα ηταν καλο να του δωσεις μια ευκαιρια να εκφραστει, να σου πει αυτα που εχει να σου πει και να το ληξετε εκει το θεμα!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    να του δωσω μια ευκαιρια να εκφραστει εε? χμμμ...δεν ξερω...λεω να τον αφησω να μου πει τι θελει αλλα απο εκει και περα αν θελει να τα ξαναβρουμε? η συμπεριφορα του δειχνει πως οπου και αν πηγε σε μενα επιστρεψε! κατι θελει απο μενα! γιατι αν με ειχε ξεχασει δεν θα γυρνουσε!θελω τον καινουριο αλλα φοβαμαι πως αν κανω κατι στη φαση που ειμαι και το μαθει ο πρωην μου ειναι ικανος να κανει πολλα και δεν θελω να χασω τον καινουριο!!!!! γιατι μου ξαναετυχε να ειμαι με ενα παιδι εξω φιλικα και μας ειδε ο πρωην μου τυχαια και ηρθε στο τραπε2ι και τα εσπασε ολα! και μου φωνα2ε πως τολμησα και τον ξεχασα και γιατι βγαινω και γιατι βγαινω με αλλους ενω ειχε ηδη σχεση αυτος! τετοια σκηνικα δεν μπορω να τα ανεχτω παλι και να χασω τον καινουριο! πιστευω πως εμαθε οτι ειμαι καπου αλλου ή με ειδε εξω μα2ι του γιαυτο γυρισε και γιαυτο κανει ολα αυτα που κανει τωρα! δεν θελω παλι σκηνικα στη 2ωη μου!

Senior Member
    Βρε κοπελια,τι ειναι τελικα Αυτος ο πρώην?Μπαμπουλας,νταβατζης ?Ουτε ο πατέρας σου δεν κάνει έτσι....Αφησε τον,θα του περάσει και θα ξεθυμανει...Οσο για τον καινούργιο,μιλα του.Ισως καταλάβει...κι αφου δεν αντεχεις τέτοια σκηνικά ξεκοψε τα,δεν ειναι δύσκολο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Τάρια View Post
    Βρε κοπελια,τι ειναι τελικα Αυτος ο πρώην?Μπαμπουλας,νταβατζης ?Ουτε ο πατέρας σου δεν κάνει έτσι....Αφησε τον,θα του περάσει και θα ξεθυμανει...Οσο για τον καινούργιο,μιλα του.Ισως καταλάβει...κι αφου δεν αντεχεις τέτοια σκηνικά ξεκοψε τα,δεν ειναι δύσκολο!
    κτητικος,εγωιστης,και εγωκεντρικος καθως επισης και καποτε τρελα ερωτευμενος μα2ι μου που απο οτι φαινεται δεν του εχω περασει ωσπου επελεξε ο ιδιος να φυγει πριν αρκετους μηνες και τωρα επανερχεται! τετοια συμπεριφορα ειχε παντα ,με ηθελε και οταν ενιωθε οτι δεν με ειχε γινοταν χαμος...καθε φορα! δεν θα ξεθυμανει αυτο ειναι το κακο! θα ξεσπασει και θα ξεσπασει πανω μου! τον ξερω καλα! και να τα ξεκοψω δεν θα μπορεσω αυτα τα σκηνικα ,ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει! ξερει μονο να πληγωνει και να φερεται κτητικα και αλλα2ωνικα! λυπαμαι που ημουν μα2ι του γιατι τωρα πλεον μπορω να ξεχωρισω τι ανθρωπος ειναι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μας εχεις ζαλισει με τα γκομενικα σου... Οχι οχι αγνοησε με , κανε δουλεια σου.

xα χα , καλο !!!!!