Ανθρωποι που δεν προσεχουν τι λενε.
Γεια χαρα σε ολους! ευχομαι να ειστε καλα και να περασετε ενα ομορφο καλοκαιρι.Εμενα ο μπαμπας μου γυρισε απο τον Αγιο Ανδρεα της Πατρας οπου και εκανε ακτινοβολιες.Πριν καποιες μερες πηγαμε στο νοσοκομειο της κορινθου να κλησουμε ραντεβου για αξονικη.Ειμασταν εξω στο προαυλιο εγω η μητερα μου και μια αλλη γυναικα.Συζητουσαν η μητερα μου και εκεινη η γυναικα για τους καρκινους που εχουν περασει (η μητερα μου στα γυναικολογικα και μετα απο αρκετα χρονια στο παχυ εντερο) η αλλη γυναικα που μηλουσαν το ειχε στο στηθος.Η συζητηση ητανε ηρεμη και ολα μια χαρα μεχρι που ειρθε στην παρεα μας μια νοσηλευτρεια του νοσοκομειου για να κανει το τσιγαρο της.Αρχισε να μας λεει οτι οποιος εχει καρκινο στο κεφαλι εχει 6 μηνες ζωης Επισης μας ειπε οτι ο καρκινος στον πνευμονα κανει παντα μεταστασεις και οτι εχεις το πολυ 2 χρονια ζωης.Της ειπα οτι εχω τον πατερα μου με καρκινο στον πνευμονα και δωξα τον Θεο παει καλα και εχει περασει ενας χρονος και προς το παρων δεν εχει μεταστασεις.Μετα μου τα γυρεισε και μου ελεγε οτι παιζει ρολο αν ειναι επιθετικος η μη η αν ειναι κληρονομικος η ορμονικος κ.τ.λ τελειωντας το τσιγαρο της μου ειπε ''οτι ποναει μην το φοβασαι,οτι δεν ποναει να το φοβασαι''.Νευριασα παρα πολυ μαζι της αλλα δεν μηλησα.Το επνιξα μεσα μου και ειπα στον εαυτο μου ''μην δινεις σημασια! δεν ειναι ογκολογος! μια απλη νοσηλευτρια ειναι!'' το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. .Ειναι φοβερος επιστημονας και παντα μας εδινε κουραγιο και ηταν αισιοδοξος.Σας εχει τυχει κατι παρομοιο με ανθρωπους που πετανε βλακειες? πως τους αντιμετοπιζετε?