Θα μπορούσα να γράφω άπειρες ώρες για το τι μου συμβαίνει και τι έχω περάσει, αλλά δεν νομίζω ότι θα σας είναι και τόσο ευχάριστο. Οπότε θα αρκεστώ σε λίγα λόγια. Μια ζωή πέρναγα χάλια, από μικρή αρρώστησα επομένως καθ' όλη τη διάρκεια του σχολείου υπέστησα bullying χωρίς να έχω αληθινές φίλες, πολλή μοναξιά, και πολλή πίεση για διάβασμα και δεν τα κατάφερνα! Αργότερα πάλι έκανα κάποιες ψεύτικες παρέες αλλά δεν περνούσα καλά, ψεύτικες και καταστροφικές σχέσεις, κλεισμένη στο σπίτι με έντονο άγχος και κατάθλιψη. Στην πορεία ερωτεύτηκα πάρα πολλούς νεαρούς, που ήταν τελείως κωλόπαιδα και εκμεταλλεύονταν την καλοσύνη μου, και υπέφερα πάρα πολύ από την απόρριψη, αφού κανείς τους δεν με ήθελε. Μιλάμε για σύνολο πάνω από 10 απορρίψεις από το σχολείο, εκτός από τις σύντομες απορρίψεις στο ίντερνετ που ήταν άπειρες. Μέσα σε όλα αυτά η αρρώστια, που με έκανε να τα περνάω όλα αυτά, αλλά η άλλη της συνέπεια ήταν να με πηγαίνει σε μονοπάτια δύσβατα στο μυαλό, σε εφιάλτες με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, να θεοποιώ τους άλλους και να υποβιβάζω τελείως τον εαυτό μου. Έτσι πολλές φορές παρακάλεσα, κάτι που δεν το έχουν κάνει οι άλλοι, έκανα άλλες δύο σχέσεις που με εκμεταλλεύτηκαν, πάρα πολλή μοναξιά ενδιάμεσα αφού υπήρξαν πάρα πολλά χρόνια που δεν είχα κανέναν, ή αυτοί που είχα για παρέα με απέρριπταν μετά από λίγο καιρό και φτάνω στο τώρα. Μόνη, έχοντας περάσει μέσα από Συμπληγάδες μέχρι τώρα, απογοητευμένη όπως πάντα, χωρίς φίλους κοντά σε μένα ούτε αγόρι, με ένα σωρό κιλά λόγω φαρμάκων, καλύτερα από άποψη της αρρώστιας αλλά με το φόβο μιας υποτροπής ή εγκλεισμού σε ψυχιατρείο, μένοντας με γονείς, και με σύμβουλο την κατάθλιψη, χωρίς να μπορώ να δουλέψω. Το μόνο θετικό μέσα σ' όλα αυτά ο ελεύθερος χρόνος που όμως δεν αξιοποιείται σωστά, άρα δώρον άδωρον. Και έρχομαι να σας ρωτήσω, πως γίνεται επιτέλους να σταματήσω να θεοποιώ τους άλλους, να γίνομαι θύμα και να αρχίσω να έχω επιτέλους αυτοπεποίθηση; Πως μπορώ να δω τα πράγματα θετικά όταν όλα μου πάνε μια ζωή στραβά; Επιπλέον πως χάνονται αυτά τα γαμοκιλά; (Σόρυ για τη λέξη). Έχει κανείς συμβουλές; Έχω ήδη ανοίξει πολλά θέματα, αλλά δεν βοηθήθηκα, γι'αυτό είπα να κάνω άλλη μια προσπάθεια! Δεν ξέρω τι να κάνω!