Originally Posted by
Macgyver
Παναγιωτη Καλησπερα , το ασφαγκαντα με ηρεμει , δεν με εξιταρει , ειμαι που ειμαι ηρεμος , ακομη και ο καφες μου φερνει υπνο !! και μετα την γυμναστικη παλι με παιρνει ο υπνος . Το ginseng δεν μουφερε καποια ενταση , και το σταματησα . Δεν πιστευω οτι η B βιτ. μπορει να φερει ακμη , παιρνω Β απο το 1988 λογω γυμναστικης , δεν εχω δει κατι παρομοιο , τωρα βεβαια εισαι και αρκετα μικροτερος . Στην αργινινη ειμαι στο 1γραμ. ακομα .
Το effexor ειναι το μονο που δεν εχω δοκιμασει , περιμενω απο σενα να μου πεις εντυπωσεις ( καποιος πρεπει να κανει το πειραματοζωο , μια εσυ , μια εγω !! ) . Θα κανω εγω το πειραμα του anafranil . Παντως το cipralex απογοητευση . Πηρα και l-theianine , τζιφος κι αυτη . Τα Ω3 στανταρ .
Θετικη σκεψη δεν μπορεις να εχεις συνεχεια , ουτε κι εγω εχω , μια ετσι , μια αλλιως , αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι θετικος , αλλωστε δεν ειναι τοσο σοβαρη η κατασταση μου , οσο η δικη σου .
Εν κατακλειδι , οτι καταφερεις με την γυμναστικη , μην φανταστεις οτι κανω πολλα , κανα μισαωρο 3 φορες/εβδομαδα , αλλα εντονη ( παντα ) .