δεν μπορω να διεκδικησω την πρωην μου απο φοβο μην την χασω για παντα
γεια σας θα ηθελα να σας πω το προβλημα μου.με την κοπελα μου εχω χωρησει εδω και εξι μηνες μετα απο σχεση πολλων ετων.για εμενα αυτη η κοπελα ηταν πανω απο ερωτας αγαπη η οποιαδηποτε τετοια εννοια.ηταν Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ με νοιαζοταν και την νοιαζομουν φανταζομουν οτι καποτε θα περπαταταμε μαζι με τα μπαστουνακια μας μεχρι τα γεραματα μας πιστευα οτι αυτο θα κρατουσε για παντα και θα ειμαστε οτι και αν γινει αγαπημενοι να μην τα πολυλογω με την κοπελα χωρησαμε. μετα απο σχεδον ελλειψη παντελους επικοινωνιας για μερικους μηνες απο πλευρας μου,ενω εκεινη μου ειχε στηλει μηνυμα για να δει τι κανω και αν ειμαι καλα ενα ωραιο απογευμα την πηρα τηλ φανηκε οτι χαρηκε που με ακουσε και καπως ετσι αρχιζει ξανα η επικοινωνια μας τηλεφωνικα μια και μενει σε μια αλλη επαρχιακη πολη ο λογος που δεν ηθελα να επιδιωξω επικοινωνια ηταν οτι ειχα τσεκαρει μεσω φβ οτι ειχε προχωρησει σε μια αλλη σχεση και πονεσα διπλα γιαυτο η ιδια ποτε δεν το παραδεχτηκε σε εμενα....η επικοινωνια μας ειναι αρχικα χλιαρη με τον καιρο εναθερμενεται ουσιαστικα την επαιρνα και εγω με επαιρνε και αυτη αν χανομουν απο το φβ με ρωταγε που ειμαι χαμενος κτλ και φαινεται γενικα οτι υπαρχει καποιο ενδιαφερον αφου μιλαμε με τις ωρες και ειναι πασιφανες οτι θελει να διατηρησει αυτη την επικοινωνια.εμενα η αντιδραση μου σε ολο αυτο ειναι τρελλη χαρα αλλα και προβληματισμος στο πως να κανω την επομενη κινηση μου σκεφτομαι να μην πιεσω και να το παω λαου λαου και θα βγει οταν θα ειμαι ετοιμος εντωμεταξυ τροχοπαιδη ειναι και τα οικονομικα αφου αυτος ο τομεας με τσακισε φετος το χειμωνα οπως και ο συναισθηματικος τομεας..και ξαφνικα καπως ετσι αρχιζουν να αραιωνουν οι επαφες και να την βλεπω καπως απομακρη δεκα δεκαπεντε λεπτα ομιλια ψιλοαχρωμα και να απουσιαζουν καποιες λεξεις κλειδια οπως θα τα πουμε αυριο και οντως μετα απο λιγες μερες βλεπω να κανει την εμφανιση του σε σχολια φωτογραφιων και likes ο πρωην της με πιανει το παραπανο και της τα λεω για πρωτη φορα αυτη αναστατωνεται και λεει πως με τον τυπο δεν εχει τιποτα ισως γιατι δεν εχει εκεινη την ωρα ισως και γιατι με την παραδοχη του γεγονοτος θεωρει πως θα με χασει απο την ζωη της οπως και να εχει δεν το παραδεχεται..απο εκεινη την μερα και μετα αρχιζω να αραιωνω και εγω τις επαφες μην μποροντας να δεχτω οτι με χρησιμοποιησε μεχρι να γυρισει ο πρωην μαλακας της και δεν εκτιμησε το ποσο της σταθηκα για σχεδον δυο μηνες σε διαφορα προβληματα που αντιμετωπιζε....ομως αυτη δεν ξεκοψε ολσχαιρος...ξαναχτυπησε και μου εστελνε μηνυματα για το που χανομαι που ειμαι εξαφανισμενος κτλ κτλ στις 7 ιουλιου που ειναι η γιορτη του δευτερου ονοματος της αποφασιζω να της κανω ενα δωρο της το λεω στο τηλ και το καταευχαριστιεται που την θυμηθηκα μου λεει τοτε γιατι δεν ερχεσαι ο ιδιος να μου το δωσεις απο κοντα οταν θα μπορεις?η χαρα μου απεριγραπτη οντως ξεκλεβω μια δυο μερες και παω και της δινω το δωρο βγαζουμε εκει κατι φωτο λεει να τις ανεβασω φβ να σε κανω ταγκ λεω απεριφραστα ναι τιναζοντας στον αερα την ιδια στιγμη μια σχεση δεκανικι με μια παντρεμενη που με ηθελε πολυ μεν αλλα για εμενα δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ενα δεκανικι λυπαμαι που το λεω αλλα της ειχα πει και ηξερε οτι την πρωην μου την λατρευω το εβλεπε και στο φβ και γκρινιαζε εγω ομως ημουν αποφασισμενος δεν θα εκανα τιποτα που να την δυσαρεστουσε η της αφηνε αμφιβολιες γιατι μου πεταγε κατι μπηχτες οτι βλεπει πολλες φιλες στο φβ πραγμα που αναπτερωνε τις ελπιδες μου οτι σιγουρα υπαρχει καποιο ενδιαφερον...λοιπον να μην λεω πολλα τελικα δεν εγινε τιποτα δεν τολμησα να κανω κινηση γιατι πολυ απλα δεν ημουν σιγουρος φοβηθηκα κολωσα δεν θα μπορουσα να αντεξω ηττα σοκ μετα ηταν που μου ελεγε καποιες κουβεντες και με τρελλενε με μπερδεψε πραγματικα και δεν τολμησα να της την πεσω η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι φοβαμαι πολυ γιατι δεν θελω να την χασω μια για παντα γιατι δεν ειμαι σιγουρος τι θελει γιατι απλα δεν ειμαι ετοιμος να μαθω αληθεια οσο και αν την υπεραγαπω αν ηξερε εστω λιγο τι εχω στην καρδια μου γιαυτην δεν θα με αφηνε ποτε πειτε ρε παιδια και εσεις πως να χειριστω το θεμα εσεις πως το βλεπετε απο πλευρας σας υπαρχει ελπιδα στον οριζοντα? συγνωμη για το σεντονι αλλα επρεπε να ανφερθω εκτενως και παλι τωρα που το κοιταω εχω παραλειψει κανα δυο πραματα