Originally Posted by
Depressed_soul
Ώραια τώρα που το διάβασες το έκανα και έντιντ μην τυχόν το διαβάσει κανας γείτονας καμια ημέρα και κάνει κάτι που θα στοιχήσει στον άνθρωπο. Για αυτό δεν αναφέρομαι στη ζωή του για να τον προστατέψω. Θέλω να μου πεις σε παρακαλώ πολύ αν έχεις κάνει σε δημόσιο ψυχιατρείο, αν πρέπει να μπει. Αν θέλεις να σου πω τα πάντα σε πμ δημόσια δεν γράφω για τη δική του προστασία. Πες για τον α ή β λόγο κάποιος άλλος γείτονας τη ψάξει βρεθεί στο φόρουμ και διαβάσει το νήμα και πει α λένε να το κλείσουνε, κάτσε να το κλείσω, χωρίς να έχει διαβάσει όμως ποτέ πως είναι τα ψυχιατρεία, θα με φάνε οι τύψεις μετά. Να ξέρεις πως η γειτονιά μεγαλώνει ηλικιακά και τη φέρνει στα όρια. Δεν είναι δύσκολο να τον κλείσουνε... Το θέμα είναι πρέπει; Μπορεί να του χορηγηθεί μια αγωγή χωρίς να χρειαστεί να τον κλείσουνε; Αυτά θέλω να μάθω εγώ. Τώρα αν θέλεις μπορώ σε πμ να σου πω τα πάντα για αυτόν. Με μεγάλωσε αυτός ο άνθρωπος.... και θέλω να κάνω κάτι καλό για αυτόν. Δεν θα μου πει την αλήθεια όμως, θα φοβηθεί και δεν θα μου τη πει. Ούτε εγώ θα την έλεγα στη θέση του. Θα σκεφτόμουν έρχεται ένα πρωί μετά από δεκαετίες να μου πεις τι; Οτι ενδιαφέρεται για εμένα; Ρε ουστ θα έλεγα. Θα προσπαθήσω να του μιλήσω αλλά δεν θα ανοιχθεί. Δέξου τα ως δεδομένα αυτά που σου λέω... και αν θέλεις ρώτα με ότι θες σε πμ να σου πω. Δεν θέλω να τον παρατήσω άλλο, τώρα που ξέρω τι παίζει, ήδη με έχουν πιάσει τύψεις!