Originally Posted by
eagertolive
Καλησπέρα σας
σε λίγους μήνες παντρεύομαι. Η αλήθεια είναι πως είμα πολύ χαρούμενη μιας και το μόνο που με νιάζει είναι εγώ και ο καλός μου να πάρουμε την ευχή της εκκλησίας για να ζήσουμε μαζί και αυτό με νοιάζει στα αλήθεια. Δεν έχω άγχος για την οργάνωση του γάμου δηλαδή ούτε τίποτα άλλο σαν αυτό. Παρόλα αυτά έχω ένα πρόβλημα το οποίο μου προκαλεί φόβο και αντί να περιμένω την μέρα εκείνη με χαρά υπάρχει και άγχος. Απο μικρή όταν ήμουν πολύ ώρα όρθια ανάμεσα σε κόσμο λιποθυμούσα. Αυτό έχει καταντήσει να μου δημιουργήσει μια φοβία για την ορθοστασία. Ακόμα και όταν πάω στην τράπεζα και πρέπει να περιμένω όρθια στην ουρά, άν το σκεφτώ με πιάνει πανικός οπότε αυτόματα ξεκινάει η ζαλάδα και ο ιδρώτας και ένας έντονος αποπροσανατολισμός. Ποτέ λοιπόν δεν μπορώ να κάτσω όρθια και ακίνητη για πολύ ώρα. Ακόμα και όταν έγινα νονά, το καταπολέμησα έντονα, αλλά τουλάχιστον εκεί δεν ήμασταν συνεχώς στο ίδιο μέρος του ναού και ακίνητοι.
ρώτησα τον πάτερ πόσο κρατάει το μυστήριο και μου είπε γύρω στα 20 λεπτά. Τι έκανα λοιπόν? δοκίμασα να σταθώ όρθια στο σπίτι μου 20 λεπτά για να δω αν μπορώ. Στα 5 λεπτά ξεκίνησε ο κρύος ιδρώτας και η ζάλη και τα μουδιάσματα. Και αυτό χωρίς καν να νιώθω " στο επίκεντρο" με φώτα και βιντεοκάμερες.
Το γεγονός αυτό μου χει χαλάσει όλη τη χαρά και την ανυπομονησία για τον γάμο και πλέον δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.
Το έχει πάθει κανείς?
Καμία συμβουλή?
Σας ευχαριστώ.