άγχος για τον γάμο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Unhappy άγχος για τον γάμο

Καλησπέρα σας

σε λίγους μήνες παντρεύομαι. Η αλήθεια είναι πως είμα πολύ χαρούμενη μιας και το μόνο που με νιάζει είναι εγώ και ο καλός μου να πάρουμε την ευχή της εκκλησίας για να ζήσουμε μαζί και αυτό με νοιάζει στα αλήθεια. Δεν έχω άγχος για την οργάνωση του γάμου δηλαδή ούτε τίποτα άλλο σαν αυτό. Παρόλα αυτά έχω ένα πρόβλημα το οποίο μου προκαλεί φόβο και αντί να περιμένω την μέρα εκείνη με χαρά υπάρχει και άγχος. Απο μικρή όταν ήμουν πολύ ώρα όρθια ανάμεσα σε κόσμο λιποθυμούσα. Αυτό έχει καταντήσει να μου δημιουργήσει μια φοβία για την ορθοστασία. Ακόμα και όταν πάω στην τράπεζα και πρέπει να περιμένω όρθια στην ουρά, άν το σκεφτώ με πιάνει πανικός οπότε αυτόματα ξεκινάει η ζαλάδα και ο ιδρώτας και ένας έντονος αποπροσανατολισμός. Ποτέ λοιπόν δεν μπορώ να κάτσω όρθια και ακίνητη για πολύ ώρα. Ακόμα και όταν έγινα νονά, το καταπολέμησα έντονα, αλλά τουλάχιστον εκεί δεν ήμασταν συνεχώς στο ίδιο μέρος του ναού και ακίνητοι.
    ρώτησα τον πάτερ πόσο κρατάει το μυστήριο και μου είπε γύρω στα 20 λεπτά. Τι έκανα λοιπόν? δοκίμασα να σταθώ όρθια στο σπίτι μου 20 λεπτά για να δω αν μπορώ. Στα 5 λεπτά ξεκίνησε ο κρύος ιδρώτας και η ζάλη και τα μουδιάσματα. Και αυτό χωρίς καν να νιώθω " στο επίκεντρο" με φώτα και βιντεοκάμερες.

Το γεγονός αυτό μου χει χαλάσει όλη τη χαρά και την ανυπομονησία για τον γάμο και πλέον δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.
    Το έχει πάθει κανείς?
    Καμία συμβουλή?

Σας ευχαριστώ.

Senior Member
    ξανακαντο ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΡΘΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by eagertolive View Post
    Καλησπέρα σας

σε λίγους μήνες παντρεύομαι. Η αλήθεια είναι πως είμα πολύ χαρούμενη μιας και το μόνο που με νιάζει είναι εγώ και ο καλός μου να πάρουμε την ευχή της εκκλησίας για να ζήσουμε μαζί και αυτό με νοιάζει στα αλήθεια. Δεν έχω άγχος για την οργάνωση του γάμου δηλαδή ούτε τίποτα άλλο σαν αυτό. Παρόλα αυτά έχω ένα πρόβλημα το οποίο μου προκαλεί φόβο και αντί να περιμένω την μέρα εκείνη με χαρά υπάρχει και άγχος. Απο μικρή όταν ήμουν πολύ ώρα όρθια ανάμεσα σε κόσμο λιποθυμούσα. Αυτό έχει καταντήσει να μου δημιουργήσει μια φοβία για την ορθοστασία. Ακόμα και όταν πάω στην τράπεζα και πρέπει να περιμένω όρθια στην ουρά, άν το σκεφτώ με πιάνει πανικός οπότε αυτόματα ξεκινάει η ζαλάδα και ο ιδρώτας και ένας έντονος αποπροσανατολισμός. Ποτέ λοιπόν δεν μπορώ να κάτσω όρθια και ακίνητη για πολύ ώρα. Ακόμα και όταν έγινα νονά, το καταπολέμησα έντονα, αλλά τουλάχιστον εκεί δεν ήμασταν συνεχώς στο ίδιο μέρος του ναού και ακίνητοι.
    ρώτησα τον πάτερ πόσο κρατάει το μυστήριο και μου είπε γύρω στα 20 λεπτά. Τι έκανα λοιπόν? δοκίμασα να σταθώ όρθια στο σπίτι μου 20 λεπτά για να δω αν μπορώ. Στα 5 λεπτά ξεκίνησε ο κρύος ιδρώτας και η ζάλη και τα μουδιάσματα. Και αυτό χωρίς καν να νιώθω " στο επίκεντρο" με φώτα και βιντεοκάμερες.

Το γεγονός αυτό μου χει χαλάσει όλη τη χαρά και την ανυπομονησία για τον γάμο και πλέον δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.
    Το έχει πάθει κανείς?
    Καμία συμβουλή?

Σας ευχαριστώ.
    χαχαχα... κοριτσακι μου δεν ειναι το ιδιο να στεκεσαι ορθια ..με το να παντρευεσαι!!.... πιστεψε με θα το απολαυσεις!.. μεχρι να δεις ολους τους ανθρωπους που ηρθαν για να μοιραστουν την χαρα σου, η θετικη αυρα, στην ατμόσφαιρα και ο αγαπημενος σου... ασε που θα σε δεις στην πιο ομορφη εκδοχή σου και θα αισθανεσαι απιστευτα δυνατη !
    καλου - κακου ενα ψηλο σκαμπουδακι πίσω απο την μανουλα και μια συννενοηση με τον παπα και ολα θα πάνε καλα!..
    δηλαδη αμα κατσεις τι εγινε, χανετε το μυστηριο?... μην τα σκευτεσαι αυτα!.. φροντισε να εχεις εξαντλησει τις λεπτομερειες του γαμου... μην κανεις το μαλι σου αρχιτεκτονικη κατασκευη και με ρεγουλα το γλίττερ..
    θα σου προτεινα και μια - δυο επισκεψεις για χαλαρωτικο μασαζ, να διωξεις απο πάνω σου ολη αυτην την ενταση..

Junior Member
    Σ ευχαριστώ πολύ...

αυτό με το σκαμπουδάκι το είχαμε σκεφτεί ήδη, θα μου δίνει μια παραπάνω ασφάλεια νομίζω και εγώ!

Banned
    Quote Originally Posted by eagertolive View Post
    Σ ευχαριστώ πολύ...

αυτό με το σκαμπουδάκι το είχαμε σκεφτεί ήδη, θα μου δίνει μια παραπάνω ασφάλεια νομίζω και εγώ!
    και βεβαια, σκέψου το και για ενα καλο μασαζ, να βοηθηθει και το κυκλοφορικο σου!... και απολαυσε το!! καλα στεφανα να σαι πάντα ευτυχισμενη καρδια μου

Senior Member
    Στασου πολυ κοντα στον αντρα σου , τοσο κοντα ωστε να εχεις μια κλιση λιγων μοιρων για να ριξεις το βαρος σου πανω του , δλδ να ακουμπας εντελως στο πλαι του ωμου του , με το φαρδυ νυφικο δεν θα φαινεται , αν βαλεις και μια παχια βατα στο πλαι του ανω βραχιονος-ωμου , κολλα την με ταινια , στο δερμα σου , το δοκιμασα εδω ( αληθεια ) στον τοιχο , με βατα , και λειτουργει αψογα . Αν εχετε διαφορα μεγαλη υψους , δεν ειναι πολυ αποτελεσματκο , λυπαμαι . Καλα στεφανα ομως !! ( δεν αστειευομαι με μυστηρια )
    Last edited by Macgyver; 21-09-2015 at 22:52.