δεσμευμενη αλλα μπερδεμενη
ειμαι 18 χρονων και τα εχω με το αγορι μου 2 χρονια. ηταν το πρωτο μου αγορι και γενικα δεν εχω πολλες αλλες εμπειριες. δεν τον εχω απατησει και ειμαι σιγουρη οτι δεν με εχει απατησει επισης. το αγορι μου το αγαπαω,αλλα πριν κατι μηνες ανακαλυψα οτι νιωθω ελξη για καποιον αλλον. τελος παντων,πιεστηκα πολυ,ηθελα να γινει κατι μεταξυ μας,αλλα τελικα του εριξα ακυρο.κι αυτο θεωρησα οτι ηταν καλο,οτι ειμαι πιστη στη σχεση μου κτλ. ομως τωρα εχουν περασει αρκετοι μηνες,και ακομα τον σκεφτομαι.σκεφτομαι γενικα οτι για να θελω και αλλον ισως κατι δεν παει καλα στη σχεση μου. και οντως δεν παει,δεν βλεπομαστε συχνα γιατι δεν εχει χρονο.παρ ολα αυτα τον αγαπαω πολυ και δεν θελω ουτε να τον χασω ουτε να τον πληγωσω. θελω μια υγιη,γεματη εμπιστοσυνη και σωστη σχεση. αλλα πως να γινει αυτο οταν νιωθω αισθηματα και για καποιον αλλον? και δεν ειναι μονο αυτο.ειναι οτι δεν εχω ζησει αρκετες εμπειριες,ειμαι μονο 18.θελω να βγω και με αλλους,να φλερταρω αλλα ειμαι πολυ συναισθηματικη, νιωθω ευκολα τυψεις.το αν μαθευτει ειναι το λιγοτερο που με απασχολει. αυτο που σκεφτομαι ειναι πως θα αντιδρασω εγω, μπορει να μην κοιμαμαι καλα τα βραδια,να διαταραχτει η καθημερινοτητα μου λογω τυψεων. θα απογοητευτω απ τον εαυτο μου που απατησε ενα τετοιο αγορι (να σημειωσω πως αξιζει πραγματικα, και ειμαι πολυ τυχερη που τον βρηκα και τον εχω). ομως γινεται να εχω το τελειο αγορι,που το ξερω οτι δεν θα ξαναβρω αλλον σαν αυτον, που νιωθω οτι ειναι το αλλο μισο μου και που οταν κοιταω το μελλον,θα μαρεσε να ειμαστε ακομα μαζι, και να θελω να τα χαλασω ολα για λιγες εμπειριες? ειμαι τοσο μπερδεμενη γιατι απλα δεν θελω να κοροιδευω κανεναν. μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας,τι θα επρεπε να κανω εγω ή τι θα κανατε στη θεση μου?