Originally Posted by
Ntoubroutza
Kαλημέρα.
Στο αρχικό σου ποστ μιλάς για μια νοοτροπία (την σάπια),μιλάς για ανοιχτό μυαλό και σε αυτό το πόστ μιλάς για ότι όλοι οι φίλοι σου κάνουν παιδιά στα 31-32 και είσαι μεγάλη για σχολή.Δεν βλέπω κάποιο ανοιχτό μυαλό εγώ.
Θα το ξαναπώ άλλη μία φορά.Όλα τα θέματα,όλες οι καταστάσεις μας επηρεάζουν στο βαθμό που τα αφήνουμε εμείς να μας επηρεάσουν!Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το πως μας συμπεριφέρονται και τα όρια τα βάζουμε ΕΜΕΙΣ!Δεν γίνεται να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους.Μη το πάρεις προσωπικά,απλά λέω για ότι μας συμβαίνει είμαστε υπεύθυνοι εμείς και κανένας άλλος.
Εγώ προσωπικά είμαι 29.Έχω τελειώσει μια σχολή,έχω δουλέψει 7 χρόνια στον τομέα αυτό (μαζί με πρακτική από τα 19-20) και τώρα αποφάσισα να αλλάξω κατεύθυνση και τον φεβρουάριο (σχεδόν 30 δηλαδή) θα πάω για νέες σπουδές.Αυτό είναι επιλογή μου.Δεν με αφορά τι κάνουν άλλοι.Δεν με αφορά η συμβουλή κανενός,δεν με αφορά αν εσύ ή ο άλλος το βλέπει ότι πέρασαν τα χρόνια και τα σχετικά.Είναι επιλογή μου,σκέψη μου,όνειρό μου και θα το κάνω γιατί το θέλω εγώ.
Αυτά :)