Συναισθηματικη υπερφαγια-βουλιμια
Καλησπερα,ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε φορυμ!
Λοιπον..πριν το καλοκαιρι ημουν παχυσαρκη και ετρωγα πραγματικα παρα πολυ ακομα και 15.000 θερμιδες την μερα και βαλε μιας και δεν υπολογιζα..ετρωγα μεχρι να σκασω απο το φαγητο!
Μεσα στο καλοκαιρι εχασα 13 κιλα διχως στερητικες διαιτες απλα η ποσοτητα εγινε πιο μικρη..αρχισα σιγα σιγα να αποκλειω τροφες.. Και ολο και πιο πολλες..
Ωστοσο τωρα αρχισα να τρωω παλι παρα πολυ..τεραστιες ποσοτητες μεχρι που ποναει η κοιλια μου.. Καταφευγω μετα απο τοσοοο φαγητο στο να παιρνω καθαρτικο για να μην παρω παλι τα κιλα..και αρχιζουν οι τυψεις,το κλαμα,η δυστηχια..
Εχω εδω και καποιο καιρο να βγω βολτα ολο απορριπτω τις προτασεις..
Σιχαινομαι την ζωη μου ετσι πως εχει γινει..μονο τρωω και καθομαι σπιτι..νιωθοντας ενοχες και περνοντας καθαρτικο ολο και πιο πολυ..
Ηθελα εστω να το βγαλω απο μεσα μου!
Ελπιζω να μην δω ασχημα σχολια..γραφω μονο και μονο για να μιλησω καπου και για να παρω κουραγιο..
Θα το εκτιμησω πολυ αν απαντησει καποιος και με βοηθησει..
Μια συμβουλη θα ηθελα ακομα..οταν νιωθετε συναισθηματικα φορτισμενοι τι κανετε για να το αποβαλετε; δεν μαρεσει να καταφευγω στο φαγητο σε τοοοσες ποσοτητες..θα ηθελα να γινω καλυτερα ψυχολογικα χωρις 20πιτσες για παρεα..
Ευχαριστω οποιον το διαβασε!