βρογχιτιδα και φοβος για το χειροτερο.
Καλησπέρα σας. Το όνομα μου ειναι Άρια και είμαι 21 χρονών. Είμαι απίστευτα υποχόνδρια και φοβαμαι τα πάντα σε σχέση με αρρώστιες. Λοιπόν το θέμα που με απασχολεί είναι η βρογχίτιδα που με ταλαιπωρεί. Πριν από 13 μέρες πήγα στο γιατρό με σφίξιμο στο στήθος και λίγο βήχα. Με εξέτασε και είπε βρογχίτιδα. Δε μου έκανε εντύπωση μιας και το παθαίνω κάθε χρόνο. Μου έδωσε αντιβίωση, εισπνοές και χάπια και πήγα σπίτι. Άρχισα να γίνομαι πολύ καλύτερα. Τελειωσα την αντιβίωση και ολα καλά για λίγες μέρες. Όμως 3 μέρες πριν τελειώσω τα χάπνια και τις ισπνοές άρχισε πάλι βήχας και αυτό το σφίξιμο στο στήθος. Περίμενα 2 μέρες και αφου είδα ότι δεν περνάει πήγα πάλι στο γιατρό. Μου είπε ότι κολησα παλι βρογχίτιδα. 13 μέρες αφού άρχισα τη θεραπεία για την πρώτη βρογχίτιδα. Δεν έδειξε πολύ ανύσηχος. Μου είπε ότι είναι πιο ελαφριά από την προηγούμενη. Μου έγραψε παλι αντιβίωση και ισπνοές και μου είπε ότι αν δεν αρχισει να μου περνάει μέχρι τη δευτέρα να ξαναπάω για να μου βγάλει ακτινογραφεα. Αχ τωρα ειμαι σπίτι σε κατάσταση πανικού. Πως γίνεται να έπαθα παλι βρογχιτιδα; Διαβασα στο ιντερνετ χίλια δυο για πνευμονίες και καρκίνο στον πνεύμονα και άλλα πολλα. Εχει συμβεί ποτε σε κανένα να ξανακολήσει βρογχίτιδα πριν αναρρώσει απο την πρώτη; Είμαι σε κατάσταση πανικού. Το στομάχι μου πονάει από το άγχος και έχω και κάτι σουβλιές στα πλευρα και νομίζω ότι θα πεθάνω. Είμαι ένα βήμα πριν πάω πανικόβλητη στα επίγοντα αλλά δε θέλω γιατί έχω πάει άπειρες φορές και στο τέλος δεν είχα τίποτα. Βοήθεια.