Originally Posted by
Hara2014
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη συμβουλή σας σχετικά με κάτι που με απασχολεί. Είμαι παντρεμένη δύο χρόνια. Παρά το γεγονός ότι είμαστε νέοι, έχω παρατηρήσει ότι 9 στις 10 φορές κάνω εγώ το πρώτο βήμα για να κάνω σεξ με τον άντρα μου. Αν και ανταποκρίνεται, κάποιες φορές (αρκετές) λέει όχι, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος (π.χ. να είναι κουρασμένος ή άρρωστος). Αυτό με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου (ίσως να έχω πάθει και ψιλοκατάθλιψη, καθώς με τίποτα δεν είμαι πλέον ευχαριστημένη πάνω μου) και μου έχει στοιχίσει στην αυτοπεποίθησή μου, καθώς γενικά είμαι ένα εμφανίσιμο άτομο, που προσέχει τον εαυτό του (περιποιούμαι τον εαυτό μου, δεν κυκλοφορώ ατημέλητη μπροστά στον άντρα μου, παρόλα αυτά όμως τίποτα). Δεν έχουμε ακόμη μπει στη διαδικασία για παιδιά, οπότε δεν έχουμε εξωτερικούς παράγοντες που να μας εμποδίζουν να συνευρεθούμε όποτε θέλουμε.
Όσες φορές κάνουμε σεξ, έχω καταλάβει ότι δεν τον ενδιαφέρει τόσο να με ικανοποιεί και να με κάνει να αισθανθώ ωραία. Π.χ. του αρέσει να του κάνω στοματικό, συγκεκριμένες στάσεις, κλπ., κι εγώ τα κάνω όλα αυτά, για να τον ευχαριστήσω, και τα απολαμβάνω ταυτόχρονα. Όσο όμως αρέσουν σ' αυτόν αυτά, τόσο μου αρέσουν κι εμένα άλλα, π.χ. χάδια και φιλιά στο στήθος, ή στοματικό. Τα δύο τελευταία δε μου τα κάνει σχεδόν ποτέ (ειδικά το στοματικό), παρά μόνο όταν το ζητήσω εκατό φορές και πάλι για 2 δευτερόλεπτα στην κυριολεξία (πολλές φορές έχουμε τσακωθεί γι' αυτό, επειδή λέει "δεν είναι σε φάση"-ποτέ δεν είναι "σε φάση"). Να διευκρινίσω στο σημείο αυτό ότι είμαι πολύ επιμελής στην καθαριότητα και την αποτρίχωση, και πάντα πριν το σεξ κάνω μπάνιο, αρωματίζομαι κλπ., οπότε δεν τίθεται θέμα τέτοιο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την άρνησή του. Έχω κάνει άπειρες φορές συζητήσεις μαζί του, εξηγώντας του πόσο πολύ μου αρέσουν αυτά και με ωραίο τρόπο προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει πόσο όμορφα θα με έκανε να νοιώσω. Όμως, στο τέλος, έχω το ίδιο αποτέλεσμα: όλο λέει "θα τα κάνω" και δεν τα κάνει ποτέ. Δε σας κρύβω ότι μου έχει περάσει από το μυαλό και το διαζύγιο, μια και πιστεύω ότι η ερωτική ζωή είναι πολύ σημαντική για έναν επιτυχημένο γάμο. Σας ευχαριστώ πολύ.