Καλησπερα και απο μενα Χρονια πολλα....Αυτο που με προβληματιζει και θα ηθελα να ρωτησω και να χρειαστω την βοηθεια σας ειναι το εξης...παντα μεχρι και τωρα ειδικα πιο πολυ τωρα με ενδιαφερε πολυ η ψυχιατρικη ακομα μεχρι και τωρα περναω ατελειωτες ωρες να διαβαζω βιβλια ψυχολογιας-ψυχιατρικης για διαφορους λογους δεν τελειωσα το Λυκειο και τωρα στα γεραματα 35 ετων το σκεφτομαι ακομα πιο πολυ μετα απο προτροποη ειδικα φιλων που οτι απορια εχουν ερχονται σε μενα γιατι ξερουν οτι εχω διαβασει τοσο πολυ και θα τους εχω μια απαντηση να τους δωσω δεν το λεω εγωκεντρικα ειναι αυτα που μου λενε...ενδαφερθηκα λοιπον να αρχιζω να ψαχνομαι στο τι θα μπορουσα να κανω στην ζωη μου.καταλαβα οτι δεν μπορω να σπουδασω ψυχολογια που ηταν η επομενη μου αγαπη με ενημερωσαν απο ενα κολλεγιο που ρωτησα οτι σαν αποφοιτος γυμνασιου θα μπορουσα να τελειωσω συμβουλευτική ψυχολογία και εδω αρχισαν οι αποριες μου...τι σημαινει αυτο?θα μπορω μετα να εργαστω η θα πεταξω αδικα χρηματα...ειναι αναγνωρισμενο απο το κρατος?δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που μου ειπαν..βεβαια εχω ραντεβου απο κοντα αυριο να μιλησω μαζι τους.θα ηθελα οποιος γνωριζει να με ενημερωσει και να μου εξηγησει θα σας ημουν υποχρεη!