Τι ήτανε έρωτας ή τίποτα;
Λοιπόν το 2010 περίπου είχα γνωρίσει ένα παιδί που είχε μαγαζί φωτοτυπικά μαζί με έναν συνεταίρο και μου έδωσε το τηλέφωνό του να τον πάρω τηλέφωνο να βγούμε αρχίσαμε λοιπόν να βγαίνουμε και μόνοι και με φίλους και βράδυ και για ποτό και για φαγητό και για καφέ και κάναμε και μια φάση μια φορά αλλά τίποτα παραπάνω αυτό γινότανε για πολύ καιρό αλλά εγώ δεν τον είχα ερωτευτεί, ήθελα να παντρευτώ και προσπαθούσα μήπως να το συμπαθήσω κλπ τελικά σιγά σιγά απομακρυνόμασταν δεν βγαίναμε τόσο συχνά και εγώ πήγαινα από το μαγαζί του επειδή ήτανε ο δρόμος μου. Μια μέρα που βγήκαμε μου είπε να μείνουμε φίλοι!Εκνευρίστηκα τόσο πολύ μα τόσο πολύ γιατί εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ κάποια στιγμή και αυτός μετά από τόσο καιρό που με ξέρει δεν λέει να το προχωρήσει. Με εκνεύριζε αυτός ο τύπος πάρα πολύ που με υποτιμούσε και θεωρούσε τον εαυτό του καλύτερο γιατί εγώ νόμιζα ότι ήμουνα καλύτερή του. Τελοσπάντων γίναμε και φίλοι στο φβ ενώ ο συνεταίρος του ο ηλίθιος δεν ήθελα ούτε φίλος μου στο φβ να γίνει και τελικά αφού σταματήσαμε να κάνουμε παρέα βλέπω στο φβ ότι παντρεύεται με κάποια άλλη και έτσι εγώ πάλι μένω μπουκάλα. Πάει και αυτός ο γαμπρός. Η αλήθεια είναι ότι αυτόν μπορεί να τον έπαιρνα αν με έπαιρνε αυτός αλλά ήτανε αρκετά κολλημένος και με την θρησκεία με κακό τρόπο και γενικώς μου την έδινε λιγάκι.Πάλι η ριγμένη αισθάνομαι να είμαι εγώ που με πούλησε αυτός και τώρα μάλλον δεν θα ξαναπατήσω ούτε και από το μαγαζί του αν και άλλαξα και γειτονιά και είναι πιο εύκολο να μην τον βλέπω πια. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;