Originally Posted by
Λιλικα
Καλησπερα σε ολους .Περνω το θαρρος να δημοσιευσω στο συγκεκριμενο forum γιατι θελω να μοιραστω οτι συμβαινει, με σας, η με καποιον που εχει αναλογη εμπειρια.Το ιστορικο ξεκινα πριν απο δυο χρονια την εποχη που αποφασιζω οτι η σχεση αυτη δεν ειναι καταλληλη για μενα κ φευγω.Μετα τα γεγονοτα συμβαινουν ως εξης.Ειδα τον ανθρωπο μου να εχει παψει να ειναι πια ανθρωπος να μην μπορει ν αποφασισει για το παραμικρο ,να μην τρωει,να μην μπορει να μασησει ,να μην κανει μπανιο,να μην μπορει να κοιμηθει να εχει ιδεες καταδιωξης απο δηθεν μυστικες υπηρεσιες οπου θα τον κατηγορουσαν για να τον βαλουν φυλακη!!!Αυτοκτονικος ιδεασμος κ αποπειρα η οποια ευτυχως δεν πετυχε.Ελαβε θεραπεια κ εγινε ξανα ο γοητευτικος κ επιτυχιμενος αντρας που γνωρισα.Ξανα μαζι με παρακολουθηση απο ψυχιατρο ο οποιος σταδιακα του σταματησε τα φαρμακα.Τα φαρμακα σταματησαν αλλα τα προβληματα συμπεριφορας παραμενουν .Τα παραπανω δεν συμβαινουν πια ομως η συμπεριφορα του ειναι απολυτη κ ακαμπτη.Υπερβολικος σε ολα κ κυριως με θεματα υγειας.Π.χ μια ιωση η ενα σπυρακι.Μιλαμε για τοσο απλα θεματα.Σκεφτεται τοσο υπερβολικα αρνητικα παντα οτι θα με κολλησει κατι η θα παθει κατι..απροσδιοριστο.Ολες αυτες οι σκεψεις του εχουν σαν αποτελεσμα να προχωρα κ σε πραξεις.Αφου λοιπον φοβαται θεωρει οτι ειναι καλυτερα να ξεκοψει μαζι σου!!!Δεν βγαινει ραντεβου ,πχ γιατι εχεις μια ιωση (η οποια αποδραμει-δεν ειπαμε να σαι κ με πυρετο)δεν αγγιζει ουτε καν το χερι απο τον κινδυνο της μολυνσης εχω συμπερανει εγω.Για φιλι?ουτε λογος ακομη κ αν ειχαν περασει 15 μερες.!!Η μονη επαφη αντε κανα μυνημα.κι αυτο αν συμφωνεις μαζι του.Αν δεν συμφωνεις ξεκοβει κ μπορει να ξανστειλει ενα μηνυμα μετα απο 2 μερες.Ουτε τηλεφωνο ουτε προσωπικη επαφη.Για το αν νιωθεις εσυ σαν σκουπιδι καθε φορα θεωρω οτι δεν τον ενδιαφερει καθολου κ δεν ειναι σε θεση να καταλαβει οτι εσυ νιωθεις παραπολυ ασχημα με την συμπεριφορα αυτη.Οσες φορες κι αν του εχω θιξει το θεμα προσπαθει να τα φρτωσει σε μενα οτι νιωθει αγχος κ θελει ηρεμια.Δεν ξερω κ δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος ερωτευμενος να μπορει να συμπεριφερεται τοσο σκληρα στον συντροφο του.Ποτε δεν μπορουσαμε να κανονισουμε τιποτα .αναβαλει ξανα κ ξανα κ απαιτει απο εμενα να ειμαι παντα μεσ την τρελη χαρα.Σαν να μην γινεται τιποτα.Αυτα....Θα χαρω πολυ να σας ακουσω.