Quote:
Ντιανα, ειμαι γυναικα, εχω συνηθησει να προκαλω τετοιου ειδους εντυπωσεις, κι εμενα εντυπωση μου κανω, παιζει να μαι 10+ χρονια πιο μπροστα απο την ηλικια μου χωρις να το ψωνιζομαι, εχει κι αυτο τ'αρνητικα και τα θετικα του! Ο περιγυρος μου, απο τα 13 αρχισε να ειναι αποκλειστικα 5+ χρονια μεγαλυτεροι/ες, χωρις να το προσπαθω βεβαια, απλα συμβαινει, μαλλον μεγαλωσα αποτομα και πριν την ωρα μου :p
Την υπερκοπωση την οφειλω σε τροπο ζωης και σε καταθλιψη, οπως εγραψα και απο την αρχη, παιρνω ηδη φαρμακα.
Απλως αναρρωτιεμαι κατα ποσο μπορουν ολ'αυτα να εχουν οδηγησει πλεον στο συνδρομο.
Που, ουσιαστικα, δεν εχει τοσο σημμασια για μενα να διαγνωσθω ας πουμε με το συνδρομο, αυτο ειναι περισσοτερο θεμα περιεργειας και ισως ''αποδειξης'' σε καποιους οτι δεν υπερβαλλω,
σημασια εχει πιο πολυ να ακουσω τροπους αντιμετωπισης και να βρω τροπους να νιωσω υγιης!
Θα μου μιλησεις για την εμπειρια σου/ απαντησεις τα ερωτηματα που εθεσα στην αρχη;
:)
ΟΚ....αρχικά το γεγονός ότι έχεις κατάθλιψη,από μόνο του είναι ένας λόγος να νιώθεις μονίμως εξαντλημένη.Αυτό είναι το σίγουρο για αρχή.