Originally Posted by
anxious4ever
γεια σας..οπως καποιοι ξερετε καποια στιγμη ειχα ενα ολισθημα με καποιον αλλον(ενω ειμαι σε σχεση), κατα το οποιο επαθα φρικη κ σταματησα γιατι ειδα οτι δεν μπορω να το πραγματοποιησω..με αποτελεσμα να εχουν γινει καποια πραγματα..
εγω σχεση 7 χρονια..τελικα μετα απο 4 μηνες αποφασισα να αποκαλυψω στον συντροφο μου τι ακριβως ειχε γινει κ να ζητησω συγχωρεση.
μετα απο καποιον καιρο ο συντροφος μου , με συγχωρεσε κ συνεχιζουμε μαζι.
στο παρελθον ο συντροφος δεν ειχε κ δειξει κ τα καλυτερα δειγματα..δεν ηταν κ τοσο πιστος οσο νομιζα..ανακαλυψα καποια πραγματα που ειχε κανει κ τον συγχωρεσα κ γω συζητωντας συνεχεια γι αυτα κ αφου μου υποσχεθηκε οτι δεν θα ξαναγινουν τοτε συγχωρεσα κ προχωρησαμε..
ομως μετα απο χρονια ετυχε κ σε εμενα..
το αποτελεσμα ειναι το εξης:
ενω εχω ομολογησει την πραξη μου κ ενω εχω παρει συγχωρεση κ εντελως μετανοιωμενη (πιο αληθινα δεν γινεται)...δεν μπορω να απαλλαχτω απο τις ενοχες μου.
ειδικα αυτο το διαστημα με πνιγουν τοσο που σκεφτηκα μεχρι κ να πηδηξω απο το παραθυρο..
εχει χαλασει η διαθεση μου, κλαιω κ θελω να μην κανω τιποτα.
να σημειωσω οτι οταν εγινε η απιστια μου επαιρνα ladose 2 χρονια περιπου κ οταν ανεκαμψα απο τις ενοχες, κοπηκε απο τον γιατρο τον Μαιο.
ενω ημουν καλα κ τα ειχα βαλει σε μια ταξη..εδω κ 2 εβδομαδες περιπου, καθε μερα ξυπναω κ το κεφαλι μου ειναι κολλημενο εκει ..σαν εμμονη πλεον που δεν με αφηνει αν ανασανω..πνιγομαι χρειαζομαι βοηθεια.
επικοινωνησα κ με την ψυχολογο που παω περιστασιακα κ πυροσβεστικα κατα καιρους κ περιμενω απαντηση.
τελικα.....γιατι βασανιζομαι τοσο πιστευετε?εφοσον ειμαι πραγματικα μετανοιωμενη κ εχω ομολογησει κ την πραξη αυτη.
εχω παρατηρησει οτι οταν δεν περναω καλα στη ζωη μου επειδη ειναι καλοκαιρι κ λογω αυτου εχω σταματησει τις δραστηριοτητες..το ριχνω στις ανουσιες σκεψεις.
τι νοημα εχει πλεον να το σκεφτομαι εφοσον η σχεση μου συνεχιζεται κ πηρα την συγχωρεση απο τον ανθρωπο μου..
τι νοημα εχει?..απορω πραγματικα με μενα, γιατι βασανιζομαι τοσο.
θα ηθελα να παρακαλεσω απαντησεις του στυλ "εγω δεν θα σε συγχωρουσα ποτε..", καλυτερα να μην τις αναφερετε διοτι μου δινετε μια κλωτσια να πεσω πιο ευκολα στον γκρεμο.
οποιαδηποτε συμβουλη, αποψη για αποφυγη σκεψης ειναι σεβαστη κ σας ευχαριστω κ πολυ κιολας!