το μυαλό μου γυρίζει συνεχώς γύρω από τον ιό του AIDS
Καλησπέρα παιδιά! Με λένε Μαρία και είμαι 18 χρονών...Φέτος έδωσα και πανελλαδικές..Η ιστορία μου λοιπόν έχει ως εξής: Από μικρό παιδί φοβομουν παντα τις αρρωστιες, μαλιστα οταν ακουγα οτι καποιος πεθανε με επιανε τρομος..Περυσι ειχα συναψει σχεση με εναν 26χρονο , ο οποιος στην πορεια αποδειχτηκε πολυ σκαρτος ( με κερατωνε)..Τον Ιουνιο του 2015 ειχαμε δυο , τρεις επαφες χωρις προφυλαξη! Δύο εβδομαδες μετα την τελευταια επαφη <<πεταξα>> στα ποδια μου και στα χερια μου πομφους (εξανθηματα) , τα οποια μου εφεραν και μεγαλη φαγουρα. Κατευθυνθηκα αμεσως σε γιατρο , ο οποιος μου ειπε οτι ειναι απο αλλεργια , αλλα συγκεριμενα δεν γνωριζει απο τι προκληθηκε ! μου εκανε κι ενεση κορτιζονης επειδη το χερι μου ειχε πρηστει λιγο..Μια φιλη της μανας μου η οποια ειναι φαρμακοποιος μου ειπε οτι αυτα τα εξανθηματα ειναι αλλεργικα και αυτο που ειχα λεγεται οξεια κνιδωση και οτι μαλλον εφαγα κατι και με πειραξε! Λοιπον ολο αυτον τον εναν χρονο που μεσολαβησε μαζι με το αγχος των πανελληνιων δεν μπορουσα να ηρεμησω με τιποτα .. Εξι μηνες μετα την υποπτη επαφη εκανα γενικη εξεταση αιματος για να τσεκαρω τα λεμφοκυτταρα μου (καθως τα λεμφοκυτταρα οπως ειναι γνωστο μειωνονται σε περιπτωση εμφανισης του HIV/AIDS) ..ΟΛΑ λοιπον βγηκαν φυσιολογικα ! προσπαθησα να βρω ηρεμια ομως αυτη κρατησε για λιγο καιρο..Πριν μια εβδομαδα τηλεφωνησα στο ΚΕΛΠΝΟ και τους ρωτησα αν η οξεια κνιδωση ειναι συμπτωμα του HIV και μου απαντησε ενας κυριος με αυστηρο τον τονο της φωνης του οτι ΔΕΝ αποτελει συμπτωμα .. εντωμεταξυ τον πρηγουμενο μηνα εμφανισα και αμυγδαλιτιδα και το ανεφερα κι αυτο και μου απαντησε ο ιδιος κυριος του ΚΕΛΠΝΟ οτι η αμυγδαλιτιδα αν δεν κανει πυρετο πανω απο 39 δεν αποτελει σημαδι του HIV κι οτι μαλλον ειναι κρυωμα και οτι προκαλειται απο ενα σωρο αλλες αιτιες (εγω ειχα πυρετο μεχρι 38,2)...Δεν ξερω τι μου συμβαινει ειλικρινα ! απο την μια λεω στον εαυτο μου να ηρεμησει αφου οι γιατροι και ο κυριος του κελπνο με διαβεβαιωσαν οτι δεν τρεχει κατι , αλλα το μυαλο μου κολλαει , κολλαει εκει!απο την αλλη δεν μπορω να φανταστω οτι ειμαι υποχονδρια στην ηλικια των 18 κι οτι αντι να ειμαι ανεμελη σκεφτομαι ενα καρο αρρωστιες.. Καθε γνωμη δεκτη. σας ευχαριστω πολυ