Καλησπέρα κι από μένα!Έχω εδώ και τρεις μέρες που ένιωθα κάτι σαν τσιμπιες στην δεξιά πλευρά στην αμυγδαλη .Πήγα σε γιατρό μου λέει αφθα είναι,Κάνε πλύσεις με ένα διάλυμα και σε δύο μέρες έλα να μου πεις πως εισαι. Μετά από δύο μέρες το πρωί ενώ μόλις είχα ξυπνήσει ,νιώθω στο στόμα μου κάτι να πέφτει και το φτύνω.Ήταν ένα κομμάτι το οποίο δεν είδα πότε κάτι παρόμοιο.Πάω στο γιατρό μου λέει είναι τροφές μαζεμένες στην αμυγδαλη και για αυτό βγήκε Επειδή προφανώς μεγάλωσε σε μέγεθος.Ήταν και αυτο το οποίο μου προκαλούσε δυσοσμία στο στόμα.Τώρα έχω την ίδια ακριβώς αίσθηση πίσω από την σταφυλη ότι κάτι υπάρχει εκεί και μυρίζει το ίδιο απαίσια όπως ο αμυγδαλολιθος που έβγαλα το πρωί και φοβάμαι να κοιμηθώ μην τυχόν πέσει όσο κοιμάμαι και πάθω ασφυξία.φοβάμαι να φάω κάτι στέρεο Γιατί πάει και κολλάει ουρανίσκο αμυγδΑλές κλπ με αποτέλεσμα να υποσιτιζομαι...σας έχει συμβεί εσάς αυτό ποτέ ;Να σημειώσω πως παλιότερα χρόνια πριν είχα βιώσει έντονα κρίσεις πανικού και τις ξεπέρασα. Τώρα όμως αρκετό καιρό πριν μου συμβεί το θέμα με το στόμα είχα αρρωστοφοβια. ..Δεν θέλω να μπλέξω με χάπια ξανά. ...Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..