Απολυτη συναισθηματικη καταρευση
Καλησπερα σας κ παλι,Οπως ανεφερα κ σε παλαιοτερη μου δημοσιευση ειχα σχεση με ενα ανθρωπο 20 χρονια μεγαλυτερο μου (αυτος 50 κ η ιδια 30)που κυριολεκτικα ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του,περασαμε ενα υπεροχο καλοκαιρι κ καναμε μαζι διακοπες ζητημα που μου ζητησε κ ο ιδιος κ επειτα καναμε μια κουβεντα για κατι πιο σοβαρο,ο ιδιος επιμενει οτι θελει μια γυναικα μονιμα στην ζωη του γιαυτο κ βρηκα την ευκαιρια να κουβεντιαζουμε κατα ποσο γινεται αυτο κ πραγματικα φαινοταν να το σκεπτεται πολυ,οικονομικα ειναι πολυ δυσκολα ομως του ειπα οτι ειμαι σε θεση να τον στηριζω μονιμα,τωρα τον οκτωβριο επειτα απο μια ανοητη παρεξηγηση μου λεει τελος σε ολα δεν θελω να μιλαμε κ να σε βλεπω δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι σου βρες αλλου την αγαπη,ειμαι κυριολεκτικα σε καταρρευση απο τοτε επαιρνα ηρεμιστικα εκλαιγα κ μου βγηκαν κ τασεις αυτοκτονιας τωρα ειμαι σε μια διαρκη θλιψη κ απελπισια,Ετυχε να γνωρισω κ ενα ανθρωπο στην ηλικια μου που ισως ενδιαφερεται ομως εγω σκεπτομαι τον αλλον κ κλαιω κ ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του,Σκεφτειτε οτι πηγα με τον ανθρωπο αυτον στο κρεββατι κ παλι σκεφτομαι τον αλλον,δεν γνωριζω βεβαια κατα ποσο ενδιαφερεται αυτος ο δευτερος κ τι θα γινει μαζι του,ειμαι σε απογνωση αγαπαω τον πρωτο μου λειπει η αγκαλια του μου λειπουν ολα κανω διαφορα μενουμε μαζι με την κολλητη μου παρακολουθω ενα σεμιναριο ομως η αληθεια ειναι μια δεν ειμαι καλα