Ζολοτριν και ΑΓΧΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ!
καλησπέρα, έχω εδώ και 2 μήνες διαταραχή πανικού με όλα τα συναφη και δεν μου κάνει αισθηση να κάνω τίποτα...(εχω να βγω 3 βδομαδες για ενα καφε γιατι πνιγομαι οταν πηγαινω... πηγαίνω στην σχολη μου και από μέσα m νιώθω σαν τρελός που θέλει να ξεφύγει...το ίδιο και στην δουλειά μου...πήγα σε ψυχίατρο και m έδωσε τα "ζολοτριν" 50mg(αντικαταθλιπτικά) να παίρνω μισό χάπι την μερα για 1 βδομάδα και μετά 1 κάθε μέρα...είναι η 11η μέρα σήμερα και από τότε p το ξεκίνησα ολόκληρο το άγχος μου έχει διπλασιαστεί και κάθε μέρα πρέπει να περνώ 2 μισά ξανάξ από το 0,50 για να ηρεμώ λίγο...(μου το είχε προτείνει σε περίπτωση ανάγκης)επίσης μου είχε πει ότι ίσως τα φάρμακα μέχρι να δράσουν επειδή θέλουν 10-15 μέρες ίσως έχω λίγο παραπάνω άγχος(παρενεργεια)...σε αυτό οφείλεται λέτε η δεν ταιριαζει στον οργανισμό μου το "ζολοτριν"?:confused::confused: και κάτι άλλο πειραζει αν ποτέ ποτέ παίρνω ζαναξ και πότε λεξοτανιλ το έναν τέταρτο από το 6αρι?(1,5) ίδια ποσότητα μου είπε η ψυχίατρος είναι αλλά δεν ξέρω αν τα μπερδεψω