Originally Posted by
Yung Atsouk
Λοιπόν είχα μια σχέση πέρυσι με μια κοπέλα που ηταν 15 τοτε και εγώ 16.Ηταν η πρώτη μας σχέση και πήγαινε πολύ καλά.Σε ένα σημείο ξεκινήσαμε να κάνουμε sexting , και μετα απο 2 εβδομαδες με κάλεσε σπίτη της να το κάνουμε. Δεν θα μπώ σε λεπτομεριες άλλα εκει που πήγαμε να ξεκινησουμε ακούσαμε τους γονείς της να μπαίνουν στο σπίτι ( :P ) αλλα δεν μας πήραν πρέφα για το τι κάναμε.Μέτα απο λίγες μέρες πήγα διακοπές.Καθ'ολη την διαρκεια των διακοπών μου καναμε πολυ sexting και μου έστελνε στο άκυρο φωτο της κάθε μερα σχεδόν.Τελικά μολις γυρίσαμε αθήνα και οι δύο και συναντιθήκαμε αλλα φαινόταν απομακρυσμένη.Μετα απο 2-3 μερες με κεράτωσε με έναν αρκετά μεγαλύτερο απο 'μας.Στην τελική πήγε και το έκανε με αυτόν.Εγώ απο την αλλη για 1 εβδομάδα ημουν κλεισμενος σπίτι και ειχα ανορεξία.Σιγα σιγα καλυτερευα μεχρι που με ζητούσε πίσω μετα απο 2 εβδομάδες , εγω φυσικά δεν έδωσα σημασία.
Fast forward 1 χρόνο και λίγους μηνες μετά την εχω σχεδόν ξεπεράσει αλλα ακόμα στεναχωριέμαι και νευριάζω για το οτι δεν το έχω κάνει με κοπέλα και επειδή ειχα μια τόσο καλή ευκαιρία.Τον τελευταίο καιρό βέβαια ειμαι πολύ καλύτερα αλλα κάθε φορα που αναφέρουν οι συνομήλικοι μου για σεξ κτλπ νευριάζω και κλείνομαι στον εαυτό μου.Επισης δεν εχω κάνει τίποτα απο τότε και πιστέυω οτι αν κανω μια αλλη σχέση θα το ξεπεράσω αυτο , αλλα η προηγούμενη σχέση μου με έκανε να φοβάμαι το κέρατο και εχει πατώσει την αυτοπεποιηθησή μου όσων αφόρα τις κοπέλες (εκτός αν ειμαι σε ενα club).
Τι να κάνω;