Κέρατο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 143

Thread: Κέρατο

Junior Member

Κέρατο

Λοιπόν είχα μια σχέση πέρυσι με μια κοπέλα που ηταν 15 τοτε και εγώ 16.Ηταν η πρώτη μας σχέση και πήγαινε πολύ καλά.Σε ένα σημείο ξεκινήσαμε να κάνουμε sexting , και μετα απο 2 εβδομαδες με κάλεσε σπίτη της να το κάνουμε. Δεν θα μπώ σε λεπτομεριες άλλα εκει που πήγαμε να ξεκινησουμε ακούσαμε τους γονείς της να μπαίνουν στο σπίτι ( :P ) αλλα δεν μας πήραν πρέφα για το τι κάναμε.Μέτα απο λίγες μέρες πήγα διακοπές.Καθ'ολη την διαρκεια των διακοπών μου καναμε πολυ sexting και μου έστελνε στο άκυρο φωτο της κάθε μερα σχεδόν.Τελικά μολις γυρίσαμε αθήνα και οι δύο και συναντιθήκαμε αλλα φαινόταν απομακρυσμένη.Μετα απο 2-3 μερες με κεράτωσε με έναν αρκετά μεγαλύτερο απο 'μας.Στην τελική πήγε και το έκανε με αυτόν.Εγώ απο την αλλη για 1 εβδομάδα ημουν κλεισμενος σπίτι και ειχα ανορεξία.Σιγα σιγα καλυτερευα μεχρι που με ζητούσε πίσω μετα απο 2 εβδομάδες , εγω φυσικά δεν έδωσα σημασία.

Fast forward 1 χρόνο και λίγους μηνες μετά την εχω σχεδόν ξεπεράσει αλλα ακόμα στεναχωριέμαι και νευριάζω για το οτι δεν το έχω κάνει με κοπέλα και επειδή ειχα μια τόσο καλή ευκαιρία.Τον τελευταίο καιρό βέβαια ειμαι πολύ καλύτερα αλλα κάθε φορα που αναφέρουν οι συνομήλικοι μου για σεξ κτλπ νευριάζω και κλείνομαι στον εαυτό μου.Επισης δεν εχω κάνει τίποτα απο τότε και πιστέυω οτι αν κανω μια αλλη σχέση θα το ξεπεράσω αυτο , αλλα η προηγούμενη σχέση μου με έκανε να φοβάμαι το κέρατο και εχει πατώσει την αυτοπεποιηθησή μου όσων αφόρα τις κοπέλες (εκτός αν ειμαι σε ενα club).

Τι να κάνω;

Senior Member
    να συνεχισεις κανονικοτατα την ζωη σου, αυτο να κανεις.
    απο τον τροπο που τα περιγραφεις, δεν σε βλεπω και ιδιαιτερα ερωτευμενο η κολλημενο μαζι της, αλλα απογοητευμενο απο την προδοσια και στεναχωρημενο που χαθηκε η ευκαιρια να κανεις σεξ.
    θα ερθει η επομενη ευκαιρια, μολις κανεις την επομενη καλη γνωριμια.
    πολλοι στην ηλικια σου δενε χουν κανει ακομα σεξ και μεγαλυτεροι ακομα.
    επισης να ξερεις οτι πολλοι νεαροι λενε παραμυθια για τις σεξουαλικες τους εμπειριες, οποτε μην ψαρωνεις με αυτα που ακους γυρω σου.

εσυ κοιτα τη ζωη σου και τις κοπελες που σου αρεσουν και τους αρεσεις και θα ερθουν αλλες ευκαιριες καλυτερες.
    δεν χαιρεσαι που την καταλαβες νωρις πριν προχωρησετε?

Senior Member
    Βρε τραβα πιες κανενα καοτονικ..

Senior Member
    Κερασε την μπουγάτσα με μιλκο και φρεντο καπουτσινο προσοχή είναι βασικό να τα φάει όλα μην παραλείψεις τίποτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    πληγωθηκε ο εγωισμος σου . ΙΣως σου ανεβασε λιγο την ανασφαλεια. Ισως το πληρωσει η απομενη.
    Αλλα σκεψου οτι και αυτη μπορει να ενιωσε ανασφαλης να το κανει με εναν απειρο.Ισως να τρομαξε οτι θα πονεσει .Προτιμησε εναν εμπειρο που θα την οδηγουσε ασφαλως στο επομενο μεγαλο ερωτικο σταδιο . Μη ξεχνας την απολυτη ΒΛΑΚΕΙΑ των γυναικων που λενε οτι, αν ξεπαρθενευτεις με καποιον που αγαπας δεν τον ξεπερνας ποτε! Οποτε καλυτερα η πρωτη σου φορα να ειναι σαρκικη καθαρα. Μη το ψαχνεις αν ειναι σωστο ή οχι.Το θεμα ειναι οτι ακουγετε πολυ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightcrawler View Post
    .. Μη ξεχνας την απολυτη ΒΛΑΚΕΙΑ των γυναικων που λενε οτι, αν ξεπαρθενευτεις με καποιον που αγαπας δεν τον ξεπερνας ποτε! Οποτε καλυτερα η πρωτη σου φορα να ειναι σαρκικη καθαρα....
    αν
    και γυναικα, πρωτη φορα ακουω οτι υπαρχει τετοια αποψη και μαλιστα διαδεδομενη. την αντιθετη, του να ερωτευτεις για να κανεις σεξ, ακουω συνηθως.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Yung Atsouk View Post
    Λοιπόν είχα μια σχέση πέρυσι με μια κοπέλα που ηταν 15 τοτε και εγώ 16.Ηταν η πρώτη μας σχέση και πήγαινε πολύ καλά.Σε ένα σημείο ξεκινήσαμε να κάνουμε sexting , και μετα απο 2 εβδομαδες με κάλεσε σπίτη της να το κάνουμε. Δεν θα μπώ σε λεπτομεριες άλλα εκει που πήγαμε να ξεκινησουμε ακούσαμε τους γονείς της να μπαίνουν στο σπίτι ( :P ) αλλα δεν μας πήραν πρέφα για το τι κάναμε.Μέτα απο λίγες μέρες πήγα διακοπές.Καθ'ολη την διαρκεια των διακοπών μου καναμε πολυ sexting και μου έστελνε στο άκυρο φωτο της κάθε μερα σχεδόν.Τελικά μολις γυρίσαμε αθήνα και οι δύο και συναντιθήκαμε αλλα φαινόταν απομακρυσμένη.Μετα απο 2-3 μερες με κεράτωσε με έναν αρκετά μεγαλύτερο απο 'μας.Στην τελική πήγε και το έκανε με αυτόν.Εγώ απο την αλλη για 1 εβδομάδα ημουν κλεισμενος σπίτι και ειχα ανορεξία.Σιγα σιγα καλυτερευα μεχρι που με ζητούσε πίσω μετα απο 2 εβδομάδες , εγω φυσικά δεν έδωσα σημασία.

Fast forward 1 χρόνο και λίγους μηνες μετά την εχω σχεδόν ξεπεράσει αλλα ακόμα στεναχωριέμαι και νευριάζω για το οτι δεν το έχω κάνει με κοπέλα και επειδή ειχα μια τόσο καλή ευκαιρία.Τον τελευταίο καιρό βέβαια ειμαι πολύ καλύτερα αλλα κάθε φορα που αναφέρουν οι συνομήλικοι μου για σεξ κτλπ νευριάζω και κλείνομαι στον εαυτό μου.Επισης δεν εχω κάνει τίποτα απο τότε και πιστέυω οτι αν κανω μια αλλη σχέση θα το ξεπεράσω αυτο , αλλα η προηγούμενη σχέση μου με έκανε να φοβάμαι το κέρατο και εχει πατώσει την αυτοπεποιηθησή μου όσων αφόρα τις κοπέλες (εκτός αν ειμαι σε ενα club).

Τι να κάνω;
    Δεν πειράζει ήταν και αυτό μία εμπειρία....από ότι εγώ κατάλαβα είναι πως απογοητευτηκες επδ τελικά δεν έκανες σεξ κ ή κοπέλα σ εκανε χαλαστρα γτ είχες την ευκαιρία γ σεξ αλλά δν έγινε...και όχι επδ ήθελες πολύ την κοπέλα ....ίσως ν ήταν καλυτερο κ για εκείνη που δν ήσουν ο πρώτος της ......μπορεί να κατάλαβε ότι δεν καιγοσουν τόσο για την ίδια όσο για το σεξ μαζί της και δεν σου το έδωσε ....είσαι μικρός και ή ζωή μπροστά σου....!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    από ότι εγώ κατάλαβα είναι πως απογοητευτηκες επδ τελικά δεν έκανες σεξ κ ή κοπέλα σ εκανε χαλαστρα γτ είχες την ευκαιρία γ σεξ αλλά δν έγινε...και όχι επδ ήθελες πολύ την κοπέλα
    \
    Μπα τότε ήμασταν υπερβολικά κολλημένοι μεταξυ μας ήθελα αυτη παραπανω απο το σεξ , το οτι ηταν χαλάστρα , ηταν αλλα αυτη είχε 2-3 σχέσεις μετά απο μένα και εγω ακόμα μόνος ειμαι μετα απο τέτοιο κέρατο αυτο ειναι μεγαλύτερη χαλάστρα για 'μένα :P

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήση.ς
    Last edited by Aeon; 08-12-2016 at 20:03.

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Aeon; 08-12-2016 at 20:07.

Senior Member
    Ότι όλες οι γυναίκες είναι π.... είναι απλώς μια αόριστη γενίκευση. Δεν το λέω για να υπερασπιστώ το φυλό μου, απλώς τέτοιου είδους "αποφθέγματα" χαρακτηρίζουν πρώτα τον λέγοντα ή όσον αφορά το forum γράφοντα. Κι επίσης έχω να δηλώσω ότι σε μία σχέση μπορούν να συμβούν και χειρότερα από το κέρατο.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Aeon; 08-12-2016 at 20:07.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ειδατε εσεις κανενα μαλακα να κολαει με καλό και αξιοπρεπες κοριτσακι ? Να λεει "θελω να πεθανω, δε με θελει η κοπελα μου γιατι επικεντρωθηκε στο συσιτιο αγαπης και στο 2ο μεταπτ/κο... " . Ολοι οι μαλακες με πουτανες κολανε , γιατι απλα (μαντεψτε.....) ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ !!!! ........Και τουμπαλιν....

Senior Member
    Φιλε μου ακου. Καταλαβαινω πως νιωθεις. Πληγωθηκε η αγαπη σου, η εμπιστοσυνη σου και η περιφανια σου. Μετα απο τοσο καιρο εφυγε η αγαπη αλλα η περιφανια ποναει ακομα. Οσο για το σεξ, εγω ειμαι 29 χρονων τωρα και ειμαι ακομα παρθενος. Και δεν ειμαι καν ο μεγαλυτερος. Τουλαχιστον εφτασες πολυ κοντα, δεν το ετσι. Εγω ακομα δεν εχω φτασει ουτε στο μισο απο αυτο που εφτασες εσυ.

Quote Originally Posted by nightcrawler View Post
    Ειδατε εσεις κανενα μαλακα να κολαει με καλό και αξιοπρεπες κοριτσακι ? Να λεει "θελω να πεθανω, δε με θελει η κοπελα μου γιατι επικεντρωθηκε στο συσιτιο αγαπης και στο 2ο μεταπτ/κο... " . Ολοι οι μαλακες με πουτανες κολανε , γιατι απλα (μαντεψτε.....) ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ !!!! ........Και τουμπαλιν....

Φιλε αν ειναι ετσι τοτε θα πρεπει να μην κολαμε σε καμια γυναικα.... ο νοών νοείτω ;) :p
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Το μηνυμα μου ηταν "σκληρο" και "ισοπεδωτικο" . Θελω να δειξω ,οτι ,οταν ισοπεδωνεις, θα ισοπεδωθεις . Δεν μπορεις να γενικευεις χωρις να γενικευσεις και το εαυτο σου. Καλα εκανε και σας ενοχλησε λοιπον .Σημαινει οτι σκεπτεστε ;)

Page 1 of 10 123 ... LastLast