Originally Posted by
Mara.Z
Ειναι σα να λες ξερω την τεχνικη να κολυμπησω, εχω διαβασει, εχω μαθει απεξω τα παντα, ακομη και τις υποσημειωσεις αλλα δεν βουταω ουτε την ακρη του ποδιου μου στη θαλασσα. Στεκομαι σαν παρατηρητης και βλεπω τη θαλασσα, τους ανθρωπους να κολυμπανε αλλα εγω μενω στην παραλια με το παραπονο. Γιατι??
Η απαντηση ειναι γιατι εσυ περιοριζεις τον εαυτο σου. Γιατι, πως εφτασες ως εδω κλπ τα ανακαλυπτεις μονος σου!
Δεν το λεω μονο στο ερωτικο κομματι, το λεω γενικα για το κοινωνικο κομματι γιατι ετσι κι αλλιως το ερωτικο ειναι εκφανση του κοινωνικου.
Παρεες εχεις? δεν λεω φιλους επιστηθιους ή που να σου μοιαζουν ή απλα να μιλατε. Λεω παρεες να βγαινεις σε μπαρακια, κλαμπακια, συναυλιες, διασκεδαση, φαγητο, κλπ, να γνωριζετε κοσμο.
Φιλες εχεις? οχι κοπελες που σου αρεσουν, δεν εννοω αυτο, λεω φιλες να μιλας, να κανεις παρεα, να πεις 2 κουβεντες. Ή εισαι σε κατασταση αυστηρου διαχωρισμου, παρεα μονο με αντρες, οι γυναικες ειναι απο την αντιπερα οχθη ?
Αυτα, αν δουλεψεις, θα μπεις σε τροχια να εχεις φλερτ, να σε προσεγγισουν, να προσεγγισεις, να φας ή να δωσεις χυλοπιτες με το τσουβαλι, να πας για εναν καφε, μια συναυλια, ενα σινεμα. Να κανεις παιχνιδι. Να εισαι παικτης!
Και μετα οταν βρεις αμοιβαιοτητα με μια κοπελα, το θελετε και οι 2, το συζητατε κλπ, προχωρας σε σχεση...
Αλλα ετσι κι αλλιως 24 εισαι, χαλαρωσε!
Αλλοι με διαβασματα, μεταπτυχιακα, δουλειες και ζορια ξεκινησαν μετα τα 30. Δεν υπαρχουν κανονες ουτε συνταγες σε αυτα ουτε οδηγιες χρησης ουτε αυστηρες διαταγες του τυπου ααα εισαι 20? πρεπει να κανεις σεξ αλλιως εισαι σκουπιδι. Αφου δεν το ενιωσες, δεν σου βγηκε, δεν το εκανες. Τοσο απλο. Αν το ηθελες παρα παρα πολυ, θα το ειχες κανει.